Актив відбілюючий Sepiwhite™ MSH
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Актив відбілюючий Sepiwhite™ MSH

Гарантована освітлююча дія завдяки ліпоамінокислоті, що є біовектором фенілаланіну та антагоністом альфа-МСГ

168,00 ₴ Без податку

168,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Актив відбілюючий Sepiwhite™ MSH

INCI: Undecylenoyl Phenylalanine

Зовнішній вигляд: порошок від білого до рожево-бежевого кольору

Розчинність: у воді при рН 7, в інших випадках нерозчинний у воді. Розчиняється в спирті та олії. pH: 4.0

Безпечне відбілювання шкіри

SEPIWHITE™ MSH — це чудодійний засіб для висвітлення та відбілення шкіри, який підходить для всіх типів шкіри та етнічної приналежності, забезпечує більш рівномірний та сяючий колір обличчя зі швидким результатом. Також це ліпоамінокислота або векторизована незамінна амінокислота, отримана з фенілаланіну, амінокислоти, яка бере участь у синтезі меланіну. MSH — це агоніст рецептора альфа-меланоцитостимулюючого гормону (MSH), розроблений з цієї амінокислоти, що пригнічує процес синтезу меланіну в гіпоталамусі, викликаючи зменшення меланових пігментів у клітинах шкіри.

Головна речовина, що використовується у регуляції гіперпігментації шкіри – меланотропін. Він контролює активність тирозинази, синтез меланіну та меланосоми.

Окрім того SEPIWHITE™ MSH є молекулою, що працює на протидію альфа-MSH й інгібування тирозинази. Тирозиназа є життєво важливим ферментом в утворенні меланіну шляхом перетворення DOPA (ДОФА) на DOPA-хінон. Він працює найефективніше порівняно з такими компонентами, як арбутин, гідрохінон та койєва кислота.

 Властивості:

  • Сприяє більш рівному та сяючому кольору обличчя,
  • Попереджає видиме збільшення почервонінь шкіри та пігментних плям,
  • Сприяє вирівнюванню тону шкіри,
  • Допомагає побороти гіперпігментація через вплив сонця, гормональні порушення або подразнення
  • Сприяє зменшенню кількості та кольору пігментних плям.

Косметичне застосування: 0,2-2%

  • 0,2% у поєднанні з іншим відбілювачем, або до 2% у нагрітій водній або нагрітій масляній фазі складу при температурі понад 60°C.,
  • У продукті з рН 5 або нижче включайте в будь-який тип формули.
  • У продукті вище pH 5, але нижче 6,2, можна включати з використанням до 20% етанолу, але це не найкращий діапазон pH для цього інгредієнта.
  • У продукті з рН 6,2 або вище можливе включення в будь-який тип формули.

Сумісність з іншими продуктами

  • формули, що містять AHA та койєву кислоту (pH нижче 5)
  • формули, що містять арбутин, гідрохінон, ніацинамід, а також з тим, що має pH вище 7
  • сонцезахисні креми
  • водні, водно-спиртові або гідрогліколеві формули
  • прозорі безбарвні формули

Зберігання: під щільно закритою кришкою, подалі від тепла або гарячих поверхонь, іскор, відкритого вогню та інших джерел займання. Рекомендована температура зберігання 15°C - 25°C

Запобіжні заходи: використання цього активу може призвести до утворення пилу, який може викликати механічне подразнення очей, шкіри, носа та горла. 

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07282
19 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)