Цетиловий спирт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Цетиловий спирт

Пом'якшення шкіри та волосся, а також згущення та стабілізація косметичних продуктів, таких як лосьйони та засоби для волосся.

  • 40 г

44,00 ₴ Без податку

44,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Цетиловий спирт

INCI: Cetearyl Alcohol

Традиційна назва: цетеариловий спирт

Зовнішній вигляд: біла воскообразна речовина

Розчинність: добре розчинний в ефірі, бензолі та хлороформі. Розчинний в ацетоні. Легко розчинний в азоголі.

Розчинник косметичний

Цетостеариловий спирт, цетеариловий спирт або цетилстеариловий спирт є сумішшю жирних спиртів, що складається переважно з цетилового і стеарилового спиртів, і класифікується як жирний спирт. Має вигляд білої воскоподібної речовини. Він – природний емолент, загусник та розчинник, структуроутворюючий компонент. Окрім того це чудовий стабілізатор емульсії, кольору та в’язкості. Допомагає поєднувати воду з олією задля загущення продукту.

Спирт підходить для використання для будь-якого типу шкіри та волосся в якості косметичного компоненту. Він пом’якшує шкіру, лікує подразнення, звужує пори, дезинфікує. Окрім того утримує вологу, утворюючи тонку плівку та надає шовковистості. В косметиці для волосся покращує волосяну структуру, полегшує розчісування, підтримує здоровий вигляд.

Речовина дозволена до застосування в ЄС в якості допоміжної речовини (медпрепарати та косметика).

Косметичне застосування:

  • креми для шкіри,
  • туш для вій,
  • креми для видалення волосся,
  • мус для волосся,
  • зволожувачі,
  • лосьйони для шкіри,
  • креми проти кучерявого волосся,
  • шампуні та кондиціонери,
  • сонцезахисні креми.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не перевищувати дозування, уникати потрапляння в очі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07311
Новий
10 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)