ᐈ Каламін - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Каламін

Для заспокоєння атопічної, алергічної, подразненої шкіри

Для такої шкіри косметологи рекомендують каламіновий лосьйон

  • 25 г

71,00 ₴ Без податку

71,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Каламін

INCI: Calamine

Зовнішній вигляд: порошок рожевого кольору

Розчинність: диспергується у воді й маслі

Склад: суміш карбонату цинку (понад 98 %) й оксиду заліза (близько 0,5 %)

Джерелом каламіну є мінерал — геміморфіт. Каламін є головним інгредієнтом у кремах та лосьйонах при шкірних захворюваннях, а також є альтернативою розчину діамантового зеленого для змащування точок висипу вітрянки та для обробки місць укусів комах, порізів і подразнень. Рожевого кольору йому надає домішка оксиду заліза й саме таке поєднання надає шкірі ніжного відтінку при використанні засобів із каламіном.

Також каламін підходить для чутливої і схильної до алергій шкіри, оскільки він володіє заспокійливим ефектом, знімає подразнення і бореться з його причиною. Адсорбує зайвий жир із поверхні шкіри, що сприяє профілактиці запалень. Шкіра набуває більш свіжого вигляду, її тон вирівнюється.

Зменшує набряклість шкіри, знімає почервоніння, підсушує запалення, сприяє формуванню захисного шару шкіри при зниженні бар’єрних функцій. Більше того, залежно від концентрації він може візуально висвітлити шкіру.

Він абсолютно безпечний для будь-якої шкіри, а особливо жирної. Суху може дещо підсушувати, це потрібно мати на увазі та застосовувати точково або короткочасно. Властивості каламіну набувають вираженого ефекту у великій концентрації, це означає, що в складі він повинен знаходитися в першій половині списку інгредієнтів.

 Косметичне застосування:

7–25% для косметики, 1–60% для побутового застосування

  • дезодорант — 7%,
  • репелент — 5–10%,
  • сонцезахисна косметика — 7–10%,
  • антисептик — 10–15%,
  • у засобах проти почервонінь, запалень, набряків — 15%,
  • маски, креми — 5–10%.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не перевищувати дозування, уникати потрапляння в очі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07695
12 од.
chat Коментарі (0)