ᐈ Ефірна олія гіркого мигдалю - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія гіркого мигдалю

Дезодорує тіло, пом’якшує загрубілі кутикули, стежить за станом нігтів та волосся. Матуючий та бактерицидний ефект в косметиці.

  • 10 г

75,00 ₴ Без податку

75,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія гіркого мигдалю

INCI: Almond (Amygdalus communis) Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовта олія з гіркуватим ароматом вишневої кісточки

Метод отримання: лабораторним шляхом (олія ідентична натуральній)

Ароматна олія покликана дезодорувати і ароматизувати шкіру. Крім цих якостей, гіркий мигдаль відмінно проявив себе як універсальний косметичний засіб. Ванни з мигдалем приносять заспокоєння роздратованій шкірі, м'яко впливають на нервову систему, налаштовують на релаксацію.

Ефірна олія гіркого мигдалю пом'якшує шкіру і дезінфікує її, отже, додавання олії в косметику для жирної шкіри принесе лише користь. Тонік з 0,4% мигдалевого ефіру забезпечить ефект антиакне. Детокс-маска на жовтому бентоніті допоможе позбутися глибоких запальних елементів — не знадобиться навіть ультразвукова чистка обличчя.

Відбілююча властивість гіркого мигдалю використовується для боротьби з веснянками і плямами на шкірі. Відбілюючий крем з 0,5% ефірної олії мигдалю перешкоджає появі «гречки» і потемніння шкіри на суглобах рук.

Крем для шкіри, який пом'якшує і розгладжує шкіру, створити зовсім нескладно — просто збагатіть ваш готовий крем декількома краплями ефірної олії. Пом'якшувальний мигдаль знімає сухість шкіри і позбавляє від лущення: післяпляжна косметика з 0,7% гіркого мигдалю робить шкіру зволоженою надовго, до того ж закріпляє засмагу в солярії.

Дезодорує шкіру, що корисно при створенні тальку для тіла: отримуємо вишуканий аромат і користь. Наприклад, лаванда: гіркий мигдаль 10:2 — це класична формула аромату чистоти. У парфюмерно-косметичній галузі ефірна олія гіркого мигдалю здавна відома як компонент парфумів і косметичної продукції.

Заспокійлива властивість ефірної олії гіркого мигдалю робить людину врівноваженою та зосередженою. Для зняття нервової напруги приготуйте собі теплу ванну з 1-2 краплями мигдалевого еліксиру. Ніжний аромат зніме напругу, при цьому покращить здатність концентруватися.

Застосування: косметичне (0,5-1%) або лікувальне (1,5%), для дітей і літніх знижуйте дозування у 2-5 разів.

Розчинення: для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

  • ванна повна — 1-2 краплі на речовину-емульгатор
  • аромаспрей для повітря — 2 краплі на 5 мл емульгатора
  • аромалампи — 1 крапля
  • сіль для ванн, мило — 15-20 крапель на 1 кг
  • компрес і ополіскування тіла — 5-6 крапель на 500 мл води
  • масаж, аромасвічки, олійні сироватки — 1 мл на 100 мл бази
  • розтирання — 10 крапель на 10 мл базової олії
  • збагачення емульсій, масок, шампунів — 1-3 краплі на 10 г засобу
  • збагачення піномиючих засобів — 5 крапель на 50 мл засобу
  • полоскання рота — 1 крапля на 50 мл води

Варто пам’ятати: не застосовувати вагітним та дітям до 7 років; не перевищувати дозування для запобігання появи головного болю.

Упаковка: скляна пляшка темного скла з кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі. При низькій температурі може кристалізуватися. Тає олія довго — до декількох днів.

Виробник: Німеччина

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04181
Новий
7 од.
chat Коментарі (0)