Ефірна олія бергамоту
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія бергамоту

Освіжає та заспокоює. Робить шкіру м'якою і пружною

  • 10 г

74,00 ₴ Без податку

74,00 ₴ без ПДВ

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія бергамоту

INCI: Bergamot (Citrus aurantium bergamia) Essential Oil

Зовнішній вигляд: текуча світло-зелена олія з зеленувато-димним і гіркуватим ароматом цитрусу, після проступає пряно-солодкуватий обертон

Активні речовини: ліналілацетат, бергаптен, бергаптол, лімонен, камфен, y-терпінен, α- і β-пінен, сабінен, мирцен, ліналоол, нераль, нерілацетат, гераніаль, геранілацетат

Метод отримання: водно-парова дистиляція шкірки

Властивості: фототоксичність, антисептик, дезодорант, лікування фурункульозу і гнійничкових інфекцій, матування, піднімає настрій.


Універсальність ефірної олії бергамоту показана при знятті напруги зі шкіри та синдромі її постійної сухості. Нормалізація водно-жирового балансу автоматично робить шкіру м'якою і ніжною, адже бергамот щодня ​​оздоровлює мікрофлору шкіри.

Бергамотова олія очищує і матує шкіру, при цьому не просто усуває запалення, а й вирівнює тон. Це добрий антифурункульозний засіб. Ефірна олія бергамоту в 10%-вій концентрації чудово припікає прищі, не залишаючи рожевого сліду. Квасцовий тонік з 1% ефіру бергамоту позбавить Т-зону від сального блиску впродовж дня.

Дисбаланс секреторної функції епідерми можна усунути за допомогою бергамота. Додавання кількох крапель ефірної олії в убтан і нічну косметику не залишиться непоміченим. Почервоніння зникнуть, а шкіра набуде ніжного відблиску: так діє в’яжуча властивість бергамоту.

Засоби для інтимної гігієни часто містять бергамот: профілактика сечостатевих інфекцій і навіть циститу вам гарантована. Бергамотова косметика для тіла і ніжних зон делікатно дезодорує і захищає від бактерій, тому користується незмінним успіхом у представників обох статей.

Догляд за шкірою стоп з бергамотовою олією позбавить від сухості, а густий бальзам на ніч зробить п'яти м'якими. Антигрибкова та антисептична властивість допоможе в догляді за взуттям і ногами. Ніжний гіркуватий бергамот не нав'язується, а створює комфортну ауру.

У парфумерії бергамот завжди використовується як верхня нота, багато відомих ароматів починаються саме цим цитрусом. В ароматерапії запах бергамоту «згладжує» нервові реакції, не даючи кидатися в крайності — депресію або агресію. Покращує логічне мислення, комунікабельність і активізує творче начало в людині. Перед публічним виступом корисно вдихнути крапельку бергамоту та неролі: ця пара зніме скутість і дозволить дихати на повні груди.

Застосування: косметичне (0,5-2,5%) або лікувальне (3-4%), для дітей і літніх знижуйте дозування у 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальним для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

  • ванна повна — 5-10 крапель на речовину-емульгатор
  • аромаспрей для повітря — 5-10 крапель на 5 мл розчинника (спирту, полісорбату)
  • аромалампи — 4-7 крапель
  • сіль для ванн — 25-30 крапель на 1 кг солі
  • компрес — 5-10 крапель на 500 мл води
  • масаж — 1 мл на 50 мл базової олії
  • розтирання — 6-8 крапель на 5 мл базової олії
  • збагачення емульсій та зубних паст — 3-5 крапель на 10 г засобу
  • збагачення піномиючих засобів — 5-8 крапель на одноразову дозу
  • полоскання рота — 1-2 краплі на склянку води

Заходи безпеки: фототоксичну олію слід наносити на шкіру щонайменш за 1 годину до сеансу засмаги; не перевищувати середнє дозування.

Упаковка: флакон з темного скла з кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04193
Новий
2 од.
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right