Ефірна олія пальмарози
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія пальмарози

Антикуперозна

олійна сироватка зміцнює судини і робить тон шкіри рівніше. Афродизіак. Чудово тонізує шкіру.

  • 10 г

90,00 ₴

90,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія пальмарози

INCI: Palmarose (Cymbopogon martinii) Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовтувато-зелена олія з нудотним фруктовим ароматом

Активні речовини: гераніол зі слідами цитронелол, фарнезола, геранілацетат

Метод отримання: дистиляція водно-парова пагонів і суцвіть

Властивості: афродизіак, капілярозміцнююча, лімфодренажна, зволожуюча, регенеруюча, антисептична, поліпшує метаболізм клітин, надихаюча

Моделюючі гелі

Чим примітна олія пальмарози? Це прекрасний засіб для догляду за шкірою в будь-якому віці: пальмароза потужно стимулює регенерацію клітин і зволожує нашу шкіру. Турбота про шкіру на пальмарозовій основі розгладжує зморшки і тонізує в'ялу шкіру. Декольте і шия, руки і шкіра тіла стають більш еластічними.

Лімфодренажний талант олії затребуваний в моделюючих гелях для тіла. Якщо худнете, обов'язково вводите в косметику пальмарозу і кетон малини. Ця пара профілактує обвисання шкіри і добре виганяє зайву рідину з міжтканинних просторів.

Чудовий аромат пальмарози широко застосовується в парфюмерно-косметичних шедеврах. Олійна суміш від куперозу, що наноситься на крила носа, не просто допомагає зміцнити капіляри, а ще й приємно пахне, захищаючи від бактерій і вірусів. Аромаванни добре знімають стрес і заспокоюють нервову систему, також олія підходить для масажу. Змішується з квітковими, деревними і цитрусовими оліями, створюючи абсолютно приголомшливі букети ароматів. І чим довше пальмароза знаходиться в аромасуміші, тим тонший і чарівний запах. Особливо добре цей талант проявляється в сухій олії - воно витрачається повільно, і пальмароза проявляє себе на найвищому рівні.

Антисептик-олія корисна в догляді за проблемною шкірою: зволожує, стимулює і врівноважує вироблення шкірного сала. Швидко загоює. Гідрофільні олії з саліцилкою і пальмарозою подбає про чистоту пор.

У чистому вигляді пальмароза не застосовується, як і інші ефірні олії. Зате одна крапля цього ефіру у виробництві парфумів дозволяє округлити аромат і зробити його унікальним. Цією пахучою властивістю пальмарози давно користуються парфумери. Туалетні води, аромасуміші, освіжувачі повітря з вкрапленням пальмарозового ефіру воодушевляючи впливають на психоемоційний стан. Піднімають тонус, змушують відволіктися і сконцентруватися на хорошому, якого в нашому житті чимало!

Застосування: косметичне (0,5-2,5%) або лікувальне (3-4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 4-5 крапель на речовину-емульгатор

- Аромаспрей для повітря - 3-5 крапель на 5 мл емульгатора

- Аромалампи - 2-4 краплі

- Сіль для ванн, мило - 20 крапель на 1 кг

- Компрес - 2 краплі на 500 мл води

- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази

- Розтирання - 4-6 крапель на 5 мл базової олії

- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3 краплі на 10 г засобу

- Збагачення піномиючих засобів - 5 крапель на 20-25 мл засобу

- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води

Заходи безпеки: не перевищувати дозування, тільки для зовнішнього застосування; не використовувати на шкірі в чистому вигляді.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03346
Новий
10 од.
chat Коментарі (7)