Ефірна олія вербени лимонної
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія вербени лимонної

Від гіпергідрозу

і нечистої шкіри. Стягування пор-кратерів, боротьба з акне і матування. Відбілювання нігтів. Маски для млявої шкіри.

  • 10 г

99,00 ₴

99,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія вербени лимонної

INCI: Verbena (Aloysia triphylla) Essential Oil

Зовнішній вигляд: олія плинна блідо-жовтого кольору зі свіжим льодяниково-трав'яним ароматом

Активні речовини: гераніал, гераніол, геранілацетат, нераль, нерол, нерілацетат, каріофіллен

Метод отримання: водно-парова дистиляція квітучих пагонів

Властивості: афродизіак, антивірусна, дезодорант, загоююча, тонізуюча; антидепресан

Гель матуючий

Аромат вербени чарівний: вишуканий і тонкий. Мало того, що він радує душу, він ще й лікує тіло. Потужна антивірусна властивість допомагає позбутися герпесу, наприклад. Розбавлену вербени олію просто наносите на вогнище запалення і незабаром воно пройде. Без шрамів і плям. Розмарин і вербена відмінно доповнюють один одного в шампунях від лупи і себореї: себомодуляція і ароматерапія на сторожі краси вашого волосся! Сухе масло для волосся робить кінчики живими і блискучими.

Відбілювання жовтої нігтьової пластини з вербеною - грамотне рішення. Олійна або гелева сироватка з ефірними оліями лимону і вербени допоможуть зміцнити нігті і кутикулу. Поки доглядаєте за нігтями, вдихайте аромат вербени, це корисно: вона покращує концентрацію уваги і заспокоює нерви.

Пори бувають розширеними, як у жирної, так і у зневодненої шкіри. Непотрібний блиск в Т-зоні легко перемогти тоніком і гелями на вербені. Витрата ефірної олії вкрай мала, тому одного флакона вам вистачить надовго. Розгладжують детокс-маски на водоростях і глині ​​матимуть відбілюючий ефект, якщо додасте по 1 краплі вербени і вітаміну А. Вербена фототоксична, тому перед виходом на сонце не наносите її на шкіру, дайте шкірі години чотири на адаптацію.

Парфюмерія не може обійтися без аромату вербени: вона завжди входить до складу чоловічих одеколонів і жіночих парфумів. Догляд за тілом з краплею вербени зробить шкіру ніжною і гладенькою. При гіпергідрозі виручать сухі деотальки для тіла і стоп. Постійно користуючись вербеною, ви надаєте шкірі невловимо-тонкий аромат, дуже аристократичний.

Нерви пустують? Прийміть ванну з вербеною і геранню: такий ансамбль відмінно освіжає подих і тіло, настрій поліпшується, а тіло набуває легкість.

Тонізація в'янучої сухої шкіри і спа-омолодження немислимі без лімфодренажного масажу на вербені і апельсині: ця парочка відновлює еластичність шкіри і призводить її в тонус. Мазі від синців на вербені і лаванді не дадуть утворитися гематомам, швидко загоять подряпину.

Олія вербени чудова для застосування в аромаспреях для дому та аромалампах: її шлейф довго ще захищає вас від стресів і невпевненості в собі, а житло - від незваної мошкари. Вербена чудовий репелент!

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (2%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 2-4 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 3-5 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 1-2 крапель
- Сіль для ванн, мило - 15-20 крапель на 1 кг
- Компрес - 2 краплі на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 0,5 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 3-6 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, деоталька - 2-3 краплі на 10 г засобу
- Посилення загоюючих мазей від синців - 5-9 крапель на 20-25 мл засобу

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; фототоксичності. Перед першим використанням провести ліктьову пробу. Не застосовувати під час вагітності.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Країна походження: Туніс, імпортер Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03458
Новий
7 од.
chat Коментарі (7)