Бельді Шовк і алое
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бельді Шовк і алое

Мило шовкове

з відмінним ковзанням! Затребуване при голінні. Багатогранний бельді: дивно ніжний і м'який.

  • 100 г

95,00 ₴ Без податку

95,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Основа-нульовка бельді Шовк и алое

Зовнішній вигляд: желеподібна густа маса бурштинового кольору
Традиційне калійне мило на олії рисових висівок, оливки, кастору, кокосу, а також свіжовіджатої кашки листя алое. Подарунок для шкіри: обличчя і тіло неодмінно засяють здоров'ям. Бельді з глиною перетворить шкіру, зробивши її м'якою і сяючою — детокс і ніжне відлущування в одній банній процедурі. Рецепт простий, а ефект очевидний! 

Омертвілі клітини епідермісу під впливом калійного бельді набухають, що сприяє їх легкому відшаровування. Шкіра під час очищення ретельно обробляється круговими рухами. Особлива увага приділяється стопах, шиї, спині, плечах. Очищаючи обличчя, уникайте контуру очей. На завершення цього етапу тіло омивається теплою водою.

Алое в складі дозволяє використовувати його навіть для дитячої або примхливої ​​шкіри. Умивання і очищення пор з бельді сподобається будь-якому типу шкіри: розкішний склад цього бельді вміє не просто очищати, а й дотримуватися нормального водно-жирового балансу шкіри.
Проблемне місце - ніс, де часто селяться чорні цятки, стане чистим та гладким після капітального очищення з шовковим бельді і олією евкаліпту і лимону. Не забувайте про ферулову кислоту яка освітлить і запобіжить комедони. Після вмивання окропити шкіру гідролатомі нанесіть зволожуючий догляд, це важливо.
Нагадуємо, якщо шкіра травмована, використання будь-якого мила краще відкласти до загоєння ушкоджень шкіри.

Властивості:
- Глибоко очищає;
- Відлущувальна;
- Поростягуюча;
- Розгладжуюча.
Після пілінгу нанесіть маску з глини, а завершите процедуру комплексного догляду масажем з використанням арганової олії. Усе. Шкіра сяє, ви прекрасні!
Інструкція на 50 г готового бельді:
- 45 г основи бельді
- 5 мл рослинних олій
- 2-5 мл ефірних олій або аромату.
Спосіб приготування холодний. Просто вмішуємо в бельді додаткові компоненти, дуже ретельно перемішуємо міксером з насадкою віночок, перекладаємо в банку з гвинтом. Консервувати не потрібно, адже водної фази там немає. Хоча в бельді ви можете ввести і воду в пропорції 1: 2, тоді воно стане мармурово-білого кольору. У цьому випадку буде потрібно воду сильно підігріти і ввести потім в масу кілька крапель консерванту феноніпа.
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02783
Новий
12 од.
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right