Ефірна олія пачулі
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія пачулі

Афродизіак

і відновник здоров'я сухої шкіри. Складний аромат ні з чим не сплутаєш, а в косметиці пачулі показують дивовижні результати!

  • 5 г

62,00 ₴

62,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія пачулі

INCI: Patchouli (Pogostemon Cablin Blanco) Essential Oil

Зовнішній вигляд: олія бурштинового кольору. Аромат складний, деревного або земляного типу (димно-пряний, смолисто-гіркий, солодкувато-трав'яний з нагадуванням мускусу або кедра) не всякому припаде до смаку. Згодом аромат олії тільки поліпшується, стаючи більш солодким, що не трав'яним

Активні речовини: пачулол, α-Гвай, бульнезен, α-пачулі, сейшели, β-пачулі, β-каріофіллен, погостол, нор-пачуленол, α-копати

Метод отримання: водно-парова дистиляція висушеного ферментованого листя

Властивості: дезінфікуюча, фунгіцидна, тонізуюча, що сприяє епітелізації і загоєнню шкіри, освітлююча плями постакне і рубці, антицелюлітна; афродизіак, допомагає мислити нестандартно, знімає скутість в творчому мисленні, покращує концентрацію уваги

Пружність шкіри

Жінка в шлейфі пачулі завжди бажана і загадкова. А ще, за переказами, пачулі вміє залучати гроші. Ароматизуйте олією гаманець і чекайте посилення як фінансових потоків, так і власних жіночих чар!

Запах олії дуже сильний і чуттєвий, причому з роками стає лише багатшим і багатограннішим, цим повною мірою користуються парфумери усього світу. Особливу популярність олії приніс рух хіпі: запах нелегальних курильних сумішей хіпі маскували саме пачулями. Прекрасний фіксатор аромату в милі і косметиці, крім цієї властивості, олія замінює собою цілу аптечку. Потужна регенеруюча дія загоює ранки і порізи, губить патогенну грибкову флору, піклується про нечисту шкіру.

Шкіра з віком стала сухішою? Візьміться за пачулі, вони допомагають шкірі буквально з першого застосування. Поліпшенню мікроциркуляції і посилення тургору шкіри допоможе ретинол і оліяаргана. Зручно збагачувати вже готовий крем парою крапель ефірноїолії. Шкіра свіжішає на очах.

Жирне волосся (зазвичай проблема криється в надмірній сухості шкіри голови) потребують пачулієвої олії: сироватка, нанесена на скальп перед миттям, налагодить себовідтік, зробить волосся блискучим і свіжими надовго. Пара крапель в одноразову дозу шампуню теж допомагає.

Енергетичні масажі не обходяться без олії пачулі. Відновлення серцевого ритму, зняття набряклості, поліпшення самопочуття і приємна легкість в тілі - ось наслідки всього одного масажу з пачулі. Афродизіакально-шаманська дія пачулів завжди на висоті, не забувайте.

Вугрувата шкіра при застосуванні пачулі швидко приходить в норму. Убтан і маски з глиною в рекордно короткі терміни зроблять шкіру матовою і витягнуть з пор застояне сало. У чистому вигляді олією припікати прищик, точково і ніжно.

Інсектицидні пачулі затребувані господинями усього світу як одне з кращих антимолентних засобів. Спрей не тільки погубить моль, а й надасть одягу в шафі тонкий хвилюючий аромат.

Антидепресивна і тонізуюча олія допомагає пережити сірі будні. Можна перетворити їх в свята: зняття нервового стресу, поліпшення пам'яті, посилення потоку творчої та сексуальної енергії завжди вітається!

Застосування: косметична (0,5-2%) або лікувальна (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 8-10 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 15 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 5-6 крапель
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Антиміль спрей - 7-8 крапель на 10 мл спирту
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 15-20 крапель на 50 мл бази
- Дезодорант - 6-8 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, шампуню - 6 крапель на 10 г засобу
- Загоюють мазі - 10-20 крапель на 20-25 мл засобу

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Перед першим використанням провести ліктьову пробу. Не застосовувати під час вагітності, не змішувати з скипидарскладовими ефірними оліями (сона, кедр, ялівець, кориця)

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03603
Новий
3 од.
chat Коментарі (1)