close
Меню

Новинки

Новинки

Дорогі друзі, ніякий літній і відпускний настрій, ніякі спекотні дні і розслаблююча полуденна нега не відверне нас від заданої мети - нести Вам хороші і позитивні новини від Зульфії.

   На численні прохання наших клієнтів колекція ефірних олій невпинно зростає. Представляю вам паличку - виручалочка під смішною назвою олія каепута, яка чарівним чином позбавить вас від розсипи прищиків і запалень. Це не голослівне твердження. Перелопативши величезну кількість відгуків про олію каепута, я прийшла до висновку - таки так - допомагає! Додайте пару крапель олії в маску з глини, і чорні крапки покинуть ваш носик назавжди. У засобах для волосся воно буде головним винищувачем лупи і подбає про те, щоб невдала стрижка, зроблена руками старанного цирульника пішла в минуле. У спекотні дні, коли темні плями від поту зводять вас з розуму, змішайте 15 крапель каепута і 50 мл горілки. Влаштуйте собі освіжаюче втирання в потрібні місця. Аромат олії деревно-камфорний, прохолодний надає сміливості нерішучим, усуває істеричні реакції у дітей і у чоловіків після походу по магазинах!

   Ах, ця тепла ефірна олія Пачулі. Вона може впоратися з будь-якою проблемою. Настрій підніме, налаштує на романтичний лад і, якщо що, допоможе як афродизіак. Знаючі люди запевняють, що олія Пачулі привертає гроші і грошових чоловіків, досить крапнути кілька крапель в гаманець. Не буду сперечатися, але гаманець точно збереже трав'янисто-пряний, з відтінками диму, сосни і кипарису запах надовго. І це вже плюс! Легкий розкішний аромат ідеально підійде для аромованни. 6-7 крапель і ви в раю! Як все ефірні олії Пачулі зміцнює волосся і додає їм сяйва. Проблеми з лупою ви забудете надовго.

Нарешті наші шампуні і кондиціонери стануть ще натуральніше і гіпоалергенніше. І в цьому допоможе Хітозан рідкий! Не будемо довго описувати всім незрозумілі хімічні процеси. Можна сказати простіше - він відмінно замінює силікони, поліпшує піноутворення, зменшує липкість. У шампунях Хітозан підлікує пошкоджене, фарбоване, ламке волосся. Додасть їм шовковисту м'якість і наситить вологою за рахунок створення захисної пленочки. До речі в засобах для особистої гігієни Хітозан виступає універсальним зволожуючим фактором теж.

   Алое - хіт підвіконь 70-80 років. Хто ж не знає його цілющі здібності? Але час йде вперед і тепер його побратим Алое-віра збирає компліменти на свою адресу. Екстракт Алое-віра - це супер-зволожуючий і супер-відновлюючий засіб. Воно не подразнює шкіру і при частому використанні може перемогти навіть пігментні плями. Сучасні і просунуті косметологи використовують алое-віру практично у всіх продуктах косметології. Від шампунів до масок для волосся і обличчя. Цей продукт універсально підійде для всієї родини. У спекотні дні, коли здається, що шкіра на обличчі плавиться і стікає, як віск зі свічки, освіжіть її міцелярною водою з екстрактом алое. Вона очистить і підбадьорить, надавши друге дихання вашій шкірі.

   Літо в самому розпалі і є ще трохи часу перед відпусткою для реставрації себе - улюбленої? Тоді екстракт артишоку для вас! Креми для схуднення, масажі і лімфодренажні процедури від целюліту, профілактика фотостаріння. Загалом все, чим ми займаємося перед самим від'їздом. Не забувайте і про сонцезахисну косметику.

   Натуральний на всі 100% продукт - Екстракт шипшини СО2. Мрія косметологів і миловарів. Економічний у вживанні. Він вдихне в вашу шкіру цілющу силу вітамінів і нормалізує внутрішньоклітинний обмін. У косметиці для молодої шкіри екстракт шипшини зменшить запалення і очистить, а в косметиці для зрілої шкіри зволожить і відновить еластичність. Якщо у вас залишилися неприємні спогади у вигляді шрамів або рубців після операцій або невдалих падінь, екстракт шипшини вельми ефективно справляється і з цим - робить їх більш блідими і непомітнішими.

   Натуральний пшеничний емульгатор Ксильянс простий у використанні. Навіть при додаванні в крем великої кількості олійної фази кінцевий продукт виходить стабільний. Ксильянс гарантує, що консистенція ваших кремових творінь буде ідеальною по щільності, а пінки для вмивання повітряні і легкі.

   Випробувавши всі наші новинки - закріпіть їх натуральним і дуже м'яким консервантом Пресервасолом. Його гіпоалергенність допускає використання навіть в дитячій косметиці. Він ефективний у засобах для запаленої шкіри і в догляді за жирним волоссям. Так як Пресервасол містить зволожуючі компоненти його можна використовувати в створенні вологих серветок.

   До нас повернувся наш друг водорозчинний і високотехнологічний Неодефенд, сумлінний борець з бактеріями і грибками. Він дозволений в багатьох країнах світу: Японії, Європі, Америці. І використовують його як в косметиці так і в харчовій промисловості. Я думаю, що це серйозне підтвердження натуральності Неодефенду.

На сьогодні це всі новини і новинки. Бажаю вам натхнення і фантазії для створення косметичних і парфумерних шедеврів!

 

Ваша Зульфія.

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close