Консервант Nipaguard PE 9010
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Консервант Nipaguard PE 9010

Ідеальне рішення для продуктів з натуральним складом! М'який інноваційний конвервант Nipaguard PE 9010

  • 10 г
  • 100 г

23,00 ₴ Без податку

23,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Консервант Nipaguard PE 9010

Composition Preservative blend consisting of 2- Phenoxyethanol and 3-[(2-Ethylhexyl)oxy]-1,2- propanediol

INCI: Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

Зовнішній вигляд: рідина від безбарвого до жовтуватого кольору

Розчинність: легко в етанолі, пропіленгліколі, діетілфталатi, у воді

pH: 6-8

Повний аналог Euxyl PE 9010

М'який інноваційний консервант Nipaguard PE 9010 є ідеальним рішенням для продуктів із натуральним складом. Він забезпечить захист будь-яких типів продуктів. Продуктивність, заснована на дії феноксиетанолу, можна порівняти з парабенами, але завдяки присутності етилгексилгліцерину, консервація вважається екологічною і безпечнішою.

Широко застосовується в змивних і незмивних засобах, вологих серветках, засобах догляду за порожниною рота, дитячій косметиці, не замутнює прозорі склади. Стійкий до нагріву, витримує до 120 градусів. Ефективний при pH до 12. 

Зручність і універсальність у застосуванні в косметиці завоювали довіру користувачів: Nipaguard PE 9010 легко вводиться в готові емульсії, піномийні засоби і сироватки. Легко лягає як в кисле, так в лужне середовище.

Не змінює колір і демонструє хорошу сумісність з косметичними інгредієнтами, включаючи емульгатори, аніонні та неіонні поверхнево-активні речовини. Безпечний для дитячої та чутливої шкіри. 

Виявляє мікробну активність проти дріжджів, цвілі, грампозитивних і негативних бактерій. 

Використовується в кондиціонерах для волосся, кольоровій косметиці, антиперспірантах і дезодорантах, кусковому та рідкому милі. Також використовується для шампунів, душів, захисту від сонця та засобів для укладання волосся.

Властивості:

  • захист від грамнегативних бактерій,
  • антигрибкова дія,
  • антипліснява й антидріжджова дії,
  • антисептик і зволожувач,
  • пом'якшувальна дія на шкіру і волосся.

Косметичне застосування: 0,5-1%

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07275
Новий
18 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (2)