Консервант Nipaguard SCE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Консервант Nipaguard SCE

Зелений консервант

з надійними властивостями: іноваційний Nipaguard SCE працює в діапазоні рН 4-8

  • 25 г
  • 100 г

42,00 ₴ Без податку

42,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Консервант Nipaguard SCE

INCI: Sorbitan Caprylate (and) 1,3-Propanediol (and) Benzoic Acid

Вміст активів,%: сорбітан каприлат 65, бензойна кислота 15, пропандіол 2

Розчинність: легко в ПАР, емульгаторах, полісорбатах, пропіленгліколях, майже не розчинний у воді

Дозування: 0,5-1,5%

Консервант Nipaguard SCE абсолютно безпечний, має сертифікат Ecocert і використовується повсюдно: від піномиючих формул до ополіскувачів для рота. Має яскраво виражену антимікробну властивість і рослинне походження.

Потужний зволожуючий компонент 1,3-пропандіол (пропіленгліколь) добре діє на шкіру, а консервуюча бензойна кислота має антимікробну і фунгіцидну дію. Збалансоване поєднання бензойки та сорбітану каприлату дозволяє захищати косметику навіть від грибків Candida.

Купити консервант Nipaguard SCE радимо кремоварам, які готують косметику на продаж: надійний захист забезпечено, адже Ніпагард за силою впливу дорівнює парабенам.

 Властивості Nipaguard SCE в косметиці:

- зниження введення консерванту в формули,

- потужність і тривалість дії (12 місяців),

- простота застосування,

- дія в діапазоні рН 4-8

 Косметичне застосування Nipaguard SCE: 0,5-1,5%

- незмивна косметика для шкіри — 0,5%,

- дитяча косметика — 0,5-1%,

- піномийні формули — 1-1,5%,

- лецитинові та протеїнові формули — 1,5%,

- гігієна порожнини рота (зубна паста, ополіскувач) — 0,5%.                                        

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05594
Новий
15 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (17)