Ефірна олія ялиці сибірської
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія ялиці сибірської

Ефірна олія ялиці

дарує шкірі пружність, підтягує, очищує від прищів і висипань. Гармонійний хвойний аромат заспокоює нерви і знімає скутість м'язів. Дезодорує тіло, зміцнює волосся

  • 10 г

117,00 ₴ Без податку

117,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія ялиці сибірської

INCI: Siberian fir (Abies sibirica) Needles Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовта олія з бальзамічно-хвойним ароматом і відчутною камфорною нотою; гусне з часом

Активні речовини: α-пінен, борніла ацетат, камфен, сантен, трициклен, β-пінен, δ-3-карен, лімонен, β-феландрен, терпінолен, β-каріофіллен

Метод отримання: парова дистиляція хвойних голок

Властивості: зміцнення волосся і нігтів, протигрибкова, антивірусна, зміцнює імунітет, репелент і дезодорант; гармонізує настрій

Лікувальні шампуні

Ефірна олія ялиці сибірської — мастхев для домашньої аптечки і косметички. Мультіцільову олію можна використовувати як дорослим, так і дітям, вона допомагає в тисячі випадків: від банального ГРЗ до розгладження зморшок.

Стимулююча дія олії ялиці сибірської особливо помітна на шкірі: вона чудово дезодорує шкіру, очищає від висипань і навіть лікує деякі урологічні нездоров'я. Для того, щоб відчути гармонізуючий ефект ялицевої олії, додайте 10 крапель у ванну. За 15-20 хвилин олія заспокоїть шкіру, зніме скутість м'язів і просвітлить розум.

Точково олійку ялиці сибірської може використовуватися для припікання прищів. Загоююча і фунгіцидна дія затребувана в дерматології: мазі, креми і гелі на запашній олійці швидко «латають» пошкодження шкіри, загоюють опіки і навіть гнійні рани. Олія губить стрептококи і стафілококи — це плюс!

Для шкіри ялицева ​​олія є дуже корисним: тонік допоможе матувати шкіру, крем відновлює водно-ліпідний баланс, маска розгладжує неглибокі зморшки від сухості, а масляне обгортання декольте додасть шкірі рівного тону і пружності.

Антивірусна дія ялиці перевірена: спрей з ефірною олією допоможе уникнути грипу та застуди, викликаної вірусами. Ніжний, тонкий, бальзамічний аромат хвої чудово освіжає повітря. Багато хто використовує такий спрей для обробки підстилок собак і кішок: ялиця має інсектицидну дію, при цьому вона нешкідлива для чотирилапих.

Масло ялиці допомагає при целюліті або набряклості, полегшує суглобові болі та м'язові спазми, приємно розігріває, але не пече.

Зміцнення волосся з олією ялиці сибірської проходить куди дієвіше: спреї для коренів, лікувальні шампуні та маски дарують волоссю не тільки силу, але і додатковий блиск.

Ефірна олія ялиці піднімає життєвий тонус, дарує спокій, поліпшує дихання, концентрацію уваги. Ванна з 8-10 краплями ялицевої олії — традиційний засіб для підтримки гарного настрою і пружності шкіри. Від 15 до 30 хвилин такої терапії знімають стрес, розслаблюють м'язи і дарують глибокий спокійний сон. Універсальний засіб-антистрес!

Застосування: косметичне (0,5-2%) або терапевтичне (3-4%), для дітей і літніх людей знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Ялицеву олiю легко розчинити в полісорбаті або спирті, при додаванні в ванну прийнято використовувати цукор або сіль.

Дозування усереднене:

- аромаванна — 10 крапель на цукор або сіль

- аромаспрей — 15 крапель на 10 мл спирту

- аромалампи — 3-5 крапель

- сіль для ванн, запашне мило — 25-30 крапель на 1 кг

- масажна олія від целюліту — 10 крапель на 10 мл базової олії

- емульсії, гелі — 10 крапель на 50 г засобу

- дезодорант, запашний тальк — 10 крапель на 50 г засобу

Запобіжні заходи: застосовувати зовнішньо, не перевищувати дозування, може викликати коротке почервоніння шкіри при нанесенні в чистому вигляді — реакція нормальна, проходить за 1-3 хвилини

Упаковка: темний скляний флакон з внутрішньою крапельницею і кришкою-гвинтом

Зберігання: 15-25 °С

Рецепти і статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05280
Новий
8 од.
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right