Ефірна олія бей
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія бей

Борець з гіпергідрозом

і випадінням волосся. Зігріваюча олія допоможе в боротьбі за стрункість, захистить ноги і нігті від грибка.  

  • 5 г

124,00 ₴

124,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія бей (лавра американського)

INCI: Bay (Pimenta racemosa) Leaf Essential Oil
Зовнішній вигляд: жовтувато-зелена густа олія з сильним гіркувато-перцевим ароматом, що розкривається нотками лавру
Активні речовини: пінен, октан-3-ол, мирцен, евгенол, хавікол, феландрен, пара-цимен, терпінен, ліналоол, нераль, гераніаль, транс-ізоевгенол, цинеол

Властивості: зміцнює волосся, бактерицидна, антицелюлітна, загоююча, детоксикуюча, ліфтинг, антиоксидант, лімфодренажна, дезодоруюча і матуюча
Бей - найкращий лікар для випадаючого волосся. Конкурувати з ним може лише лавр, це родичі. Бей рятує рідку шевелюру за умови, якщо ви не лінуєтеся робити масаж волосистої частини голови. Лікувальні лосьйони і тоніки - перший засіб для контролю над випадінням волосся. Додавання в змивні засоби (шампунь або ополіскувач) несе лише себорегулюючий або протигрибковий захист.

Фунгіцидна властивість олії бей дуже сильна: мазі на ньому дієві при глибоких бактеріальних і грибкових ураженнях шкіри. Як профілактика грибка бей надійний і простий: регулярно засипайте тальк в свої кросівки, і ніколи не відчуєте несвіжого запаху взуття.

Антицелюлітну і стимулюючу лімфотечію властивість використовуйте в олії для масажу всього тіла: формування м'язового корсету і підвищення еластичності сполучних тканин є важливою властивістю бея в косметиці для схуднення. Принагідно зауважимо, що бей дезодорує і дезинфікує шкіру, тому вводите його в гель для душу або тальк для взуття (американський лавр ще і фунгіцид).
Багатий фітонцидами бей стягає розширені пори, тому завжди входить в раціон шкіри з надлишком себума. Введення 0,5% бея в денний вухо дарує косметиці натуральний зволожуючий ефект. Альгінатні маски зволожують і дренують пори, профілактуючи комедони і очищаючи епідерміс від баласту. Припікати запалені місця радять 3% -ним олійним розчином (3 краплі бея на 5 мл мигдалевої олії).

Психоемоційна допомога бея неоціненна при нервовому тремтінні, депресії і похмільному синдромі: аромат олії усуває прояви нервового стресу і навіть знімає прояви гіпергідрозу при таких станах. Тальк для тіла з олією бея - кращий засіб для підтримки впевненості в собі перед хвилюючими життєвими подіями.

Застосування: косметична (0,5-1%) або лікувальний (2%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- Ванна повна - 2-4 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 6-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 1-3 краплі
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1-4 краплі на 50 мл бази
- Дезодорант - 3-4 краплі на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, шампуню - 4-6 крапель на 10 г засобу
- Лосьйони від випадіння волосся - 5-7 крапель на 20-25 мл засоба
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не використовувати на шкірі в чистому вигляді.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04116
Новий
6 од.
chat Коментарі (27)