Глина червона бентонітова
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Глина червона бентонітова

Ліфтинг-маски

для млявої шкіри. Цілюща маска для тонусу і рівного кольору обличчя. І додайте в мило: отримаєте ніжне очищення.

  • 50 г

35,00 ₴

35,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Глина червона бентонітова

INCI: Bentonite Red Clay, Cosmetic grade
Зовнішній вигляд: глина мікронізована, тонке очищення, косметична якість
Розчинність: диспергується у воді, набухає і утворює ніжну пасту

Увага! Глина видобувається на родовищах Закарпаття. Партії від партії можуть дещо відрізнятись за кольором!

Рецепти з глиною

Глиняне мило-гомаж

Глина ця забарвлена ​​природою в червоний колір, тому що містить оксиди заліза і міді. Як і будь-яка глина, давно застосовується в косметології. Червона глина здобула собі славу чудового помічника в догляді за тонкою і анемічною шкірою.
Розводити маски можна не тільки водою, але і гідролатом, гідролізатом білку, кокосовим молоком. Від цього маска стане тільки краще.
Червона глина, яка містить багато корисної для шкіри міді, може підбадьорити шкіру, посилити її тургор і освіжити тон. Маски повинні стати невід'ємною частиною ритуалу краси, якщо у вас тонка і вже зріла шкіра.

Нечистій шкірі з розширеними порами показані маски на червоній глині. Можете сміливо змішувати її з марокканською глиною рассул і ментолом: ці компоненти прекрасно справляються з чорними цятками, вуграми або почервонінням. Ефірні олії доповнять турботу.
Мило, куди додана глина, стає м'якше і ніжніше. Воно сприяє оновленню поверхні шкіри, розгладженню і оптимізації вироблення себума. Сухій шкірі потрібно спеціальне очищення, так що глиняне мило може стати улюбленцем.
Стрункий силует, а точніше, боротьба за нього, може стати приємніше, якщо час від часу робити обгортання на червоній глині. Вводите в рецепт ефірну олію кедру і ялівцю, замішуєте червону глину і наносите на проблемні ділянки. Глина - потужний рятувальник від токсинів, поклади яких якраз і псують підшкірну клітковину, викликаючи горби і апельсинову кірку на шкірі.
Волосся, що випадає, дуже потребує мінеральної підгодівлі. У червоній глині ​​якраз міститься необхідна для волосся мідь. Маски з глиною легко і приємно застосовувати, а регулярний масаж скальпа зміцнить волосяні цибулини, давши імпульс для зростання.
В основному, глина застосовна для масок (шкіра обличчя, тіло, волосся). Тут варіацій безліч, сміливо залучайте доступні дари природи: рослинні і ефірні олії, аюрведичні пудри, гідролати. Глиняні маски вбирають в себе зайве шкірне сало, очищаючи гирла фолікулів. Волосся перестає випадати, набуває блиск і жвавість кольору.
Властивості:
- Бактерицидна;
- Протистоїть акне і комедонам;
- Порозвужуюча і детоксикуюча;
- Легка відбілююча;
- Розгладжуюча;
- Відновлююча і мінералізуюча.
Косметичне застосування: 1-100%, дайте глині ​​набрякнути в воді 15-20 хвилин
- Креми матуючі - 1-2%;
- Мило і бельді - 2-5%;
- Убтан, гідрофільний фітоскраб - 5-10%;
- Ванночки для рук, пом'якшення стоп - 15-20%,
- Маски - 3-100%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати металевий посуд, він знижує користь маски з огляду необоротних хімічних реакцій між компонентами глини і металом.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02437
Новий
11 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Нормальная
chat Коментарі (5)