ᐈ Фітинова кислота - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фітинова кислота

Від в'ялості шкіри

і гіперпігментації. Стягує пори, робить шкіру еластичнішою. Чудово зволожує і омолоджує. Пілінг без дискомфорту і відновного періоду.

  • 5 г

38,00 ₴ Без податку

38,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Кислота фітинова

INCI: Phytic Acid

Зовнішній вигляд: білий порошок без запаху
Синоніми: міо-інозітгексафосфорний, інозитол гексафосфорний кислоти, міо-інозитол, Е391
Розчинність: погано у воді і етанолі, не розчиняється у олії. Розчинна у сильних кислотах.
Оптимальна розчинність в молочній або гліколевій кислоті 70% 1:10

Омолоджуюча косметика

Самий жирний плюс фітинового пілінгу для омолодження - відсутність дискомфорту. Не викликає ушкодження глибоких епідермальних шарів, оскільки розмір молекул великий. А це означає, що після пілінгу можна відразу виходити в люди, шкіра не реагує болісно, життя триває у звичному режимі. Ніякого дискомфорту, адже по потужності інозітоловий пілінг прирівнюють до розчину гліколевої кислоти.

Проблемна шкіра гарнішає і очищається після курсу легкого пілінгу фітіновою кислотою. Розширені пори стягуються, себорегулювання приходить в норму, комедони зникають. Світлішають плями постакне і свіжі рубці. Особливо приємно, що фітинова кислота цілком природна: це компонент насіння злакових, бобових, овочів і олійних культур.

Ідеальна для чутливої шкіри. Пігментні плями відступають, інозітові креми і пілінг впевнено освітлюють прикрі архіпелаги на шкірі. Попутно відбувається омолодження шкіри за рахунок енергійного зволоження і розгладження дрібних зморшок, викликаних дефіцитом вологи або надлишку сонця. Інозітол не є ні альфа-, ні бета-гідроксикислотою, але при цьому показує фантастичні результати при поверхневому пілінгу. До того ж лікує купероз і робить шкіру еластичнішою.

Стриї або немолоді рубці на шкірі можна перемогти курсом фітинового пілінгу. Після таких процедур шкіра не вимагає періоду відновлення, тому курс можна проводити в будь-який час року, навіть влітку!

В'яла шкіра волає про стимулювання вироблення власного колагену? Щоб дати клітинам імпульс зростання, заведіть нічний крем на фітиновій кислоті і ДМАЕ. Через три тижні в дзеркалі побачите очевидні покращення: зморшки стануть менш помітними, а тон обличчя вирівняється.

Ліфтинг і омолодження - ось головні властивості фітинової кислоти. Вводите її в щоденний догляд, і ви уникнете фотостаріння: 0,05-0,5% інозитола покращують формулу будь-якого косметичного або піномиючого засоба!

 Косметичне застосування:

0,05-1,5%, в профпілінгах до 50%
- Тоніки освітлюючі - 0,05-0,2%,
- Емульсії і безсульфатні щадні шампуні - 0,1- 0,3%,
- Гелі - 0,2-0,4%
- Відлущуючі склади для проблемної шкіри - 0,8-1%
- Пілінг - 1-50% (стежити за рівнем рН).

 Властивості:

- Щадне, але глибоке відлущування,
- Пом'якшує шкіру і поліпшує косметичну формулу,
- Знешкодження тирозинази (профілактика пігментних плям),
- Антиоксидантна,
- Освітляє гіперпігментацію,
- Протизапальна,
- Омолоджуюча і підтягуюча.

Запобіжні заходи: не використовувати на пошкоджених ділянках шкіри, завжди проводити тижневу предпілінгову підготовку, не завдавати на периорбітальна зону, уникати потрапляння на слизові.

Виробник: США

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: щільно закупореній в сухому темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03549
Новий
6 од.
chat Коментарі (10)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right