Гіалуронат натрію середньомолекулярний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гіалуронат натрію середньомолекулярний

Зморшки біля очей

розгладяться, бо гіалуронова сироватка дивовижно зволожує шкіру. Відмінно справляється з сухістю епідермісу. Загоює запалення, запобігає втраті вологи.

  • 1 г
  • 5 г
  • 10 г

50,00 ₴

50,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Гіалуронат натрію середньомолекулярний

INCI: Sodium Hyaluronate, middle-molecular

Молекулярна маса: 1.300.000 Da

Розчинність: розчиняється у воді повільно, створюючи гелеобразну структуруру рН (1% розчин, дуже рідкий гель) 7,0

Зволожуючий флюїд

Середньомолекулярний гіалуронат натрію займає проміжне положення між двома іншими типами. Він універсальний. Зведені в одній рецептурі три види гиалуроната допоможуть створити дієвий гіалуроновий зволожувач шкіри. Гіалуронат натрію - натрієва сіль гіалуронової кислоти, природний гелеутворювач і структурний елемент шкіри. У людському організмі виробляється клітинами сполучної тканини. Одним із завдань гіалуронки є контроль за рівнем води та електролітів у позаклітинній рідині, тобто підтримку водного балансу в організмі. 

Гелі після гоління з гіалуронату покращують стан шкіри, особливо якщо підсилити склад колагеном.

Креми і гелі для повік повинні містити цей гіалуронат: він збереже здоровий рівень зволоженості шкіри, запобігши почервоніння очей і сухість слизової , відомий Блефарогель містить гель гіалуроновий і алое віра, - а скільки користі! Сироватка на фукогелі з гіалуронатом сприяє кращому засвоєнню біоактивів роговим шаром шкіри ! Тонус і тургор шкіри додаються. Завжди гіалуронова косметика рятує зрілу шкіру, фітоестрогени відмінно підсилюють еластичність.

Обов`язковий в рецептах загоюючих мазей і гелів, тому що шкіра регенерує швидко і без утворення рубців і шрамів. Зморшки біля губ і куточків очей можна контролювати гіалуроновими гелями і кремами.

А для шиї і декольте маски з гіалуронату просто необхідні! Пляжна косметика захищає шкіру, і для додаткового зволоження введіть гіалуронат натрію. У пошкодженому роговому шарі шкіри настане спокій, якщо не забудете про гіалуроновий гель з алое.

 Властивості:

- зволожуюча і вологоутримуюча,
- компенсує мікрорельєф шкіри,
- потужна регенеруюча, розгладжуюча, пастка для вільних радикалів.

 Косметичне застосування:

0,25-2%
- зволожуючі сироватки і лосьйони - 0,3%,
- догляд за шкірою 
навколо очей - 0,25-1%,
- бальзами для губ, демакіяж - 0,25-2%,
- косметика до і після солярію - 0,5-1%,
- моделюючі сироватки для тіла - 1-2%,
- ранозагоювальні препарати - 0,5-2%.
Гіалуронат натрію буває низькомолекулярний, середньомолекулярний і високомолекулярний. Різниця полягає у вазі молекул і в поведінці речовини при використанні.

Середньомолекулярний гіалуронат натрію універсальний, прекрасно піклується про шкіру та волосся. Ідеальний в засобах після гоління і епіляціі.

Рекомендована концентрація: 0,25-2%.
Виробник рекомендує для зручності заздалегідь приготувати гель і законсервувати, а при створенні крему просто вводити потрібну кількість гелю в готову емульсію.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухому прохолодному темному місці, щільно закритим

Запобіжні заходи: не нагрівати тривало, уникати вкрай низьких або високих показників рН

 Статті по темі:



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03173
Новий
11 од.
chat Коментарі (7)