Сироватка для відновлення стоп
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Сироватка для відновлення стоп

Сироватка для шкіри стоп

Відновлення, зволоження, живлення і пом’якшення — інноваційна формула для здоров’я ваших ніг

  • Ампула
  • Упаковка

350,00 ₴ Без податку

350,00 ₴ без ПДВ

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Сироватка для відновлення стоп

Об'єм: ампула 2 мл, або 5 ампул по 2 мл

Склад: олеїнова кислота, октадекадієнова кислота, ліноленова кислота, пальмітинова кислота, арахінова кислота, стеаринова кислота, 11-ейкозенова кислота, міристинова кислота, ефірна олія базиліку

Зовнішній вигляд: масляниста рідина від солом'яно-жовтого до світло-коричневого кольору зі специфічним ароматом

Сироватка для ніг з інноваційною формулою, що включає різноманітні жирні кислоти, є новаторським продуктом, створеним за допомогою передових молекулярних технологій. Омега-кислоти, що входять до її складу, живлять шкіру, покращуючи її текстуру та зовнішній вигляд. Завдяки своїй низькомолекулярній структурі, сироватка допомагає утримувати вологу в тканинах, вона нормалізує гідроліпідний баланс і сприяє відновленню та регенерації пошкодженої і потрісканої шкіри стоп.

Активні компоненти сироватки сприяють загоєнню тріщин, мозолів та інших пошкоджень шкіри на стопах. Вона також забезпечує інтенсивне зволоження, запобігаючи сухості та лущенню шкіри, пом'якшуючи загрубілі ділянки й роблячи шкіру ніжною та гладкою.

Властивості:

  • зволоження,
  • живлення,
  • загоєння,
  • пом'якшення.

Застосування: Акуратно розкрийте ампулу та нанесіть 2-3 краплі на попередньо очищену шкіру ніг. Розподіліть рідину легкими масажними рухами до повного вбирання. Для підвищення ефективності рекомендується надягнути шкарпетки й залишити їх на ніч. Додайте сироватку до своєї рутини, щоб ваша шкіра отримувала всі переваги цього унікального засобу.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість інгредієнтів.

Запобіжні заходи: не наносити на відкриті рани, не допускати попадання на слизові оболонки очей. Не рекомендовано використовувати, якщо у Вас виявлена алергія на арахісову пасту.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: при температурі не вище 25°C, у захищеному від дітей місці.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07727
3 од.
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right