Губка целюлозна
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Губка целюлозна

Губка целюлозна

важлива для косметологічних процедур: щоденне очищення шкіри, зняття косметичної маски, ніжний масаж

20,00 ₴

20,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Губка целюлозна

Зовнішній вигляд: кругла пориста пружна губка жовтого кольору, після намокання трохи набухає
Матеріал: 100% натуральна целюлоза
Розміри: діаметр 7 см, висота 8 мм

Губка целюлозна є важливою приналежністю, без неї косметичний догляд за шкірою буде не таким дієвим. Це багатофункціональний аксесуар, за допомогою вологої губки можна швидко і акуратно знімати маску з шкіри, зробити масаж обличчя або ж очистити його.

Хороший косметолог завжди має в арсеналі кілька губок, причина проста — губка полегшує і прискорює роботу з клієнтом. Очищення шкіри обличчя з губкою набагато ефективніше, спонж зручний тим, що збиває піну (якщо вмиваєтеся піномиючим засобом) або рівномірно розподіляє молочко (якщо очищуєте шкіру щадною формулою).

Гідрофільні олійки для очищення шкіри в парі з губкою (з целюлози або конняку) приносять шкірі набагато більше користі, особливо якщо в складі є ефірні олії. Делікатне відлущування — ще один плюс губки, спробуйте вмиватися гелем алое-віра і губкою, після ополіскування шкіра буде пружною, зволоженою та напрочуд гладенькою — саме на таку шкіру ідеально ляже мінеральна пудра.

Губка целюлозна — м'яка і ніжна, крупнопориста структура волокон робить вологий спонж відмінним засобом догляду за шкірою, корисний спонжик буде і для масажу, сміливо можна використовувати його для дитячої шкіри.

Термін служби целюлозної губки кілька місяців, час від часу його потрібно міняти: гігієна шкіри понад усе.

Виробник: Китай

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04529
Новий
chat Коментарі (1)