Розпродаж! Пігмент сухий Сірий свинець Збільшити для перегляду

Пігмент сухий Сірий свинець

Новий товар

Перлинно-сірий пігмент

важливий для мінеральної косметики: така добавка дозволяє отримати більш м'який і природний тон пудри, вуалі. Підходить також для мила і рідкої косметики

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


23,20 грн

-20%

29,00 грн

  • 2 г

Додати до списку бажань


Пігмент сухий Сірий свинець

IUPAC: Calcium Carbonate, Iron Oxides

«Сірий свинець» отримано шляхом змішування т.зв. «французької» глини і оксиду заліза (натуральної потужної фарбувальної речовини). Пропонуємий пігмент забезпечить ніжність та природність кольору мінеральним тіням, наприклад. У сухий декоративній косметиці «Свинець» важливий як пом'якшувальний: якщо колір пудри, рум'ян, тіней вийшов занадто яскравим, його завжди можна згладити сірим або чорним, таке ось просте рішення.

Наш «Сірий свинець» додасть милу, гелям, емульсіям спокійного сірого кольору. Пігментуючий компонент можна додавати в глиняні маски, не боячись, що вони забарвлять шкіру.

Відмінність цього пігменту від потужних барвників (діоксидів заліза) полягає в прийнятній фарбувальний здібності. Пігмент «Сірий свинець» прекрасно розбавляє собою класичні діоксиди заліза, відкриваючи простір фантазії.

Відзначимо, що при фарбуванні мила-нульовки дозування «Свинцю» повинне бути не менше 5-7%, зазвичай такий колір притаманний милу з розряду «Детокс» з натуральними глинами.

При розведенні «Сірий свинець» іншими сухими пігментами або мікою серіцитом важливо ретельне змішування гріндером або кавомолкою.

 Властивості пігменту «Сірий свинець» у косметиці:

- надання кольору косметичним формулам,

- зниження рН косметики,

- фарбування мила (рідкого і твердого),

- пом'якшення несподівано яскравого кольору декоративної косметики.

 Застосування пігменту «Сірий свинець»:

- мінеральна косметика — 0,5-0,75%

- фарбування прозорої мильної основи — 1-1,5%

- фарбування білої мильної основи — 2-5%

- фарбування бомб для ванн, мила-нульовки — 5-7%

Виробник: США

Зберігання: в сухому приміщенні, подалі від прямих сонячних променів

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2020-05-26

Для Елены

Здравствуйте, Елена! Данный пигмент рекомендуется для использования в минеральной, декоративной косметике. А также его можно добавить в мыло, гель и эмульсии.

Оцінка 
2020-05-25

Волосы

А можно его добавлять в краску или ламинат для волос?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Пігмент сухий Сірий свинець

Пігмент сухий Сірий свинець

Перлинно-сірий пігмент

важливий для мінеральної косметики: така добавка дозволяє отримати більш м'який і природний тон пудри, вуалі. Підходить також для мила і рідкої косметики

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку