ᐈ Діоксид титану - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Діоксид титану

УФ-захист у будь-який час року необхідний

Захищаємо рідну шкіру від напастей і плям. Додаємо в мило для білосніжності та ніжної текстури.

  • 50 г

68,00 ₴ Без податку

68,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Діоксид титану косметичний

INCI: Titanium Dioxide

Зовнішній вигляд: пухка біла пудра без запаху

Розчинність: диспергуємо у воді та олії, тригліцеридах, у гліцерині

Розмір частинок: 1500 нанометрів

pH: 7,3–8,3 (10% розчин)

УФ-захист: частковий, відображає і поглинає промені діапазону УФВ і УФА2. Введення 1 % дорівнює СЗФ 1,3

Білий пігмент. Забарвлює собою мило, креми, забезпечує покриваність (щільність тону й кольору) пудрам і коректувальним олівцям.

Розбілюється по шкірі і є фізичним (мінеральним) фільтром, який перекриває шлях УФ-променів. Традиційний ДТ потужно відображає і розсіює промені спектра УФВ і УФА2. Так що, якщо хочете повномасштабний захист від сонця, зведіть його з оксидом цинку, вододиспергуючим або мікронізованим, залежно від вашої рецептури.

Використання ДТ у поєднанні з іншими УФ-фільтрами розширює діапазон і підвищує ефективність захисту косметики. Рецепт сонцезахисного олівця нескладний.

Фізичні фільтри починають працювати відразу після нанесення засобу на шкіру, у той час, як активність хімічних фільтрів проявляється в середньому через пів години, тому діоксид титану й оксид цинку (фізичні УФ-екрани) завжди популярні в сонцезахисних засобах.

Володарям шкіри, схильної до куперозу, варто пам’ятати про захист від сонця, вводячи його в денні креми для шкіри, мінеральну пудру.

Мінеральні пудри та основи обов’язково містять у складі цей УФ-екран, до того ж жирній шкірі ДТ потрібен як поглинач жиру. Однак не перестарайтеся: надлишок ДТ може дати ефект крейдяної маски, тому рекомендуємо його мікронізовану версію.

Вводиться в олійну фазу емульсій при температурі вище 75° С. Ретельно розтерти порошок шпателем. Саме так можна підфарбувати прозору основу для мила: диспергувати ДТ в олії, а потім ретельно змішати з розплавленою масою.

 Властивості:

  • білий пігмент косметичний,
  • екран (фізичний) й УФ-фільтр,
  • покриваність,
  • матування.

 Косметичне застосування:

олійна фаза, 2–25 % (1 % = CPA 1,3)

  • барвник для мила — 3–5 %,
  • суміші з органічним УФ-фільтрами — 2–7 %,
  • моноекран для УФ-променів — 2–15 %,
  • мінеральна косметика — 2–10 %,
  • бальзами та помади для губ — 1–4 %,
  • створення пігментів на олійній основі — 2–5 %.

Корисно знати довжину хвиль променів: УФА1 = 340–400 нм, УФА2 = 320–340 нм, УФВ = 290–320 нм. Напис на сонцезахисній косметиці «Broad Spectrum» означає повномасштабний захист широкого спектра А і В (290–400 нм).

Зберігання: щільно закоркованим, у сухому темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02334
Новий
12 од.
chat Коментарі (0)