Рідка основа для гелю, скрабу Liquid Suspending Body Wash
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рідка основа для гелю, скрабу Liquid Suspending Body Wash

Гель для душу

зробити нескладно: рецепти є, компонентів багато. Особливість цього складу: скраб-частинки або перламутр з кандурину рівномірно зависають в гелі, не осідаючи. 

  • 100 г
  • 500 г
  • 200 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Желеподібна основа для шампуню або гелю

Liquid Suspending Body Wash
 
Зовнішній вигляд: дуже густа напівпрозора світло-жовта рідина

Рецепти гелю для душу

Пропонована гелеподібна основа - готовий продукт. У листопаді 2013 року виробник поліпшив рецептуру, зробивши її м'якше і ніжніше. Так що сміливо використовуйте її і для дітей.

Ефірні олії в складі піномийних засобів - класичний варіант. Відчутно пом'якшити шорстку шкіру з гіперкератозом вміють натуральні АГК-кислоти: пропонована основа дуже густа і добре приймає 1-2% кислот. Не забувайте про комплексоутворювач Трилон-Б, який вбереже гель від розшарування і сильного закислення.

Перлова пудра в гелі для душу зробить шкіру гладкою, а водорозчинні олії або рослинний ланолін врятують суху шкіру, виступивши емолентами.

Для ефекту бадьорості корисно ввести тимол або ментол. Скраб-частинки, які естетично зависнуть у цій густій основі, не випадаючи в осад, додадуть гелю для душу родзинку. Приємно розфасовувати натуральну косметику в привабливі флакони.

Аромат банної лінії - справа вкрай важлива. Облагородити склад допоможуть парфумерні композиції та ефірні олії.

Дитяча лінія миючих засобів, що складається з цієї основи і кокосової олії, стане улюбленим засобом, що очищає не тільки малюків, а й їхніх батьків. Рослинно-мінеральні комплекси або сухі екстракти захистять шкіру.

Рекомендуємо використовувати аромати і пігменти на водній або пропіленгліколевій основі, якщо не хочете замутнити продукт.

На замітку. Це не шампунь, і не намагайтеся мити голову цим гелем - склад не дозволить цілком і повністю промити волосся, тим більше довші.

Склад: вода, лауретсульфат натрію. кокамідопропілбетаїн, ксантанова камедь, феноксиетанол, метилпарабен, етілпарабен, пропілпарабен, бутилпарабен, ізобутілпарабен, метілхлорізотіазолінон, метілізотіазолінон, хлорид магнію, нітрат магнію
Виробник: Великобританія

Об'єм можна вибрати у випадаючому вікні

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Англия
02159
Новий
chat Коментарі (14)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right