Нерафінована олія насіння чорниці

Новий товар

Ефективно регенерує шкіру, омолоджує та живить. Чудово підходить для шкіри любого типу, а особливо для вікової, сухої та чутливої. Також використовується в косметиці для волосся.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 3 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 3 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,60 грн.


64,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Нерафінована олія насіння чорниці

Метод отримання: холодний віджим

INCI: Blueberry (Vaccinium corymbosum) Seed Oil

Активні речовини: жирні олії (до 31%), білки (близько 18%), амінокислоти, рослинні стерини, каротиноїди та токофероли.

Масажна олія

Дорогоцінний засіб у догляді за шкірою: багата на вітамін Е, а також насичена жирними кислотами: лінолевою, ліноленовою та олеїновою. Це означає, що чорнична олія володіє потужними зволожуючими та регенеруючими властивостями. Поклади вітаміну Е допомагають омолодити шкіру, вдихають в неї нове життя, підсилюють тургор і еластичність.

Олія легка, сиродавлена, тому присутні всі вітаміни, органічні кислоти та мікроелементи, присутній специфічний аромат. Чорниця - майстер в оздоровленні вугруватої шкіри, в нормалізації її водно-жирового обміну і вироблення себуму. Проблемна шкіра стане матовою і пружною, пори очистяться, розгладиться мікрорельєф.

Для будь-якого типу шкіри потрібні вітаміни та антиоксиданти, саме вони борються з вільними радикалами, зберігаючи молодість і красу шкіри. Насіння чорниці чудово проявляє себе в косметичних засобах для зони декольте і шиї. Гідрофільні олії з додаванням чорниці м'яко і ретельно очистять шкіру від забруднень і навіть знімуть водостійку косметику.
Чорнична олія дає природне і тривале зволоження, особливо в сумішах з оліями кісточкових.

В'ялу і зневоднену шкіру ця олія ніжно очистить, пом'якшить і розгладить. Природою підібране поєднання активів робить чорничну олію безцінним для нашої шкіри, її харчування і захисту.

Тьмяну і стресовану шкіру потрібно відлущити від відмерлих клітин, тому вводьте цю олію до складу убтанів. Чорниця покращує колір обличчя, надає шкірі здоровий тон, особливо в складі сироваток і трав'яних масок.

Для пляжної косметики чудово підійде, оскільки олія володіє сонцезахисними властивостями.

Олія чорничних кісточок чудово впишеться в масажні суміші та сироватки разом з кризалідною і скваланом.

Властивості:

  • Омолоджуюча,
  • Антиоксидантна,
  • Зволожуюча,
  • В'яжуча і матуюча,
  • Легкий УФ-фільтр,
  • Загоююча мікротравми.

Косметичне застосування: 1-5%

  • Сироватки для вікової шкіри - 4-5%,
  • Гідрофільні олії та демакіяж - 1-3%,
  • Зволоження шкіри - 1-4%,
  • Турбота про шкіру навколо очей - 2-4%,
  • Скраби соляні і цукрові - 1-5%,
  • Масажні суміші і мазі - 5%,
  • Шампунь і мило - 1-2%.

Зберігання: олія нестабільна, тому термін зберігання до півроку в прохолодному, захищеному від світла місці. Не нагрівати тривало вище 45° С. Після розкриття можна додатково ввести вітамін Е для консервації

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-01-22

Качество

Здравствуйте, Оксана! Масло может немного отличаться, так как мы поменяли поставщика. Но оно полностью соответствует сертификату качества. Извините, что сразу не ответили на ваш вопрос))

Оцінка 
2018-01-20

Нет ответа

Очень жаль, что так и не дождалась ответа на мой вопрос. Вот теперь не знаю, заказывать это масло или нет, т.к. не получила ответ о его качестве или подлинности

Оцінка 
2017-06-24

Вопрос

Заказываю масло не первый раз. Обычно приходило маслице с приятным своеобразным ароматом, желтоватого цвета. Последнее выглядит иначе. Оно совершенно бесцветное и без запаха. Напишите, в чем причина?

Оцінка 
2016-11-08

Масло семян черники

Скажите пожалуйста, есть ли возможность заказать однократный объем 20 гр, например? Какова цена будет?

Оцінка 
2016-11-07

Производитель масла

Производительль: США. Использовать до: 07/2017

Оцінка 
2016-11-07

Масло семян черники

Кто производитель этого масла? У Вас в описании не указано.
Спасибо.

Оцінка 
2016-10-04

супер масло

когда ожидать в продаже?

Оцінка 
2015-11-13

ммммммммм........супер!

Масло очень понравилось, запах черничного киселя, он слабый, но мне он полюбился несказанно. Я бы его назвала масло-антидепрессант). Не грею его, добавляю как актив в самом конце в охлажденную эмульсию. Дороговато, но оно того стоит.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-07-10

Нерафинированное масло семян черники

Масло заказано. Ожидаем 24-25 июля.

Оцінка 
2015-07-09

наличие

Подскажите, когда масло появится в наличии?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-03-23

Нерафинированное масло семян черники

Не нагревать продолжительно выше 45°С

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-03-23

вопрос

Нагревать его можно?

Оцінка 
2014-06-11

Для красоты наших глаз

Добавляю в средство для снятия макияжа и в крем под глаза,кожа перестала быть сухой,морщинки уменьшились.

  • 5 з 5 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія насіння чорниці

Нерафінована олія насіння чорниці

Ефективно регенерує шкіру, омолоджує та живить. Чудово підходить для шкіри любого типу, а особливо для вікової, сухої та чутливої. Також використовується в косметиці для волосся.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку