Рафінована олія куркуми
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рафінована олія куркуми

Постепіл крем

від вростання волосків. Потужний бактерицидний, вітамінний засіб для шкіри. Стягує пори, налагоджує ліпосекрецію, омолоджує.

  • 25 г

81,00 ₴ Без податку

81,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Олія куркуми рафінована

INCI: Turmeric (Curcuma longa) Root Infused Oil
Метод отримання: багаторазова олійна дегідратація кореневища (інфуз на мигдалі і оливі)
Активні речовини: біофлавоноїд куркумін, вітамін С, Е, В3, В2, B6, К, мікроелементи (фосфор, кальцій, йод, залізо, магній, калій)

Крем від зморшок

Яскрава жовта олія — інфуз кореня куркуми на оліях оливи і мигдалю — є джерелом вітамінів для шкіри. Це потужний антиоксидант, незамінний для профілактики появи зморшок і лікування нечистої шкіри, виганяє токсини.

Масаж тіла з додаванням цього інфуза принесе багато користі. Однак ретельно витирайте шкіру від залишків олії: вона може трохи (!) фарбувати шкіру. Втім, жовтий слід легко і невимушено видаляється гідрофільною олією або милом.

У боротьбі зі зморшками і віковою зміною шкіри знадобиться куркумін. Він пригнічує еластазу, що руйнує еластин в шкірі. Це цінна властивість надає олії омолоджуючі властивості.

Проблемній шкірі олія налагодить водно-жировий баланс, проведе м'яку дезинфекцію. У дуеті з олією кмину куркума вміє звузити пори і підсушити висипання. Олія куркуми вельми корисна для здоров'я нечистої підліткової шкіри: убтан, легкий лосьйон для зволоження, маски з глиною для глибокого очищення пор. Такий нехитрий догляд допомагає шкірі цілий день бути матовою і чистою.

Тьмяний атопічний епідерміс порадіє куркумі: поліпшення мікроциркуляції шкіри повертає гарний колір обличчя, розгладжує мікрорельєф.

Постепіл-крем на куркумі наносять після епіляції або шугарингу, коли відкритий доступ до фолікулів волосків (як і папаіновий гель). На проепіліровані ділянки шкіри масажними рухами втирають олійний склад — до повного вбирання. Знімає подразнення після епіляції, так як куркума дієво регенерує шкіру.

Потужна загоюча властивість затребувана в домашній аптечці: в чистому вигляді наносять на місце опіку щоб уникнути утворення появи рубцевої тканини. Тріщини і садна швидше загоюються, якщо в мазі присутня куркума.

Увага: в чистому вигляді інфуз куркуми залишає на шкірі або нігтях жовтуватий слід, який легко змити: піномийними засобами або гідрофільною олією.

 Властивості:

- Запобігає вростанню волосків,
- Зволожуюча і поживна,
- Загоююча,
- Антивірусна,
- Стягуюча пори,
- Омолоджуюча.

 Косметичне застосування:

1-15%, до 100% в масажних цілях
- Ліфтинг-креми - 5-10%
- Пост-епіляційні склади - 3-5%
- Пляжні креми і олійки - 5-10%
- Масажна олія - 10-15%, до 100%
- Гідрофільне і збите масло - 5-10%
- Загоюючі мазі - 10-15%
- Тверді форми косметики - 5-10%
- Гелі, флюїди - 1-4%.
Зберігання: щільно закупореним при кімнатній температурі
Виробник: Україна

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03188
Новий
6 од.
chat Коментарі (0)