Нерафінована олія насіння моркви

Новий товар

Олія насіння моркви широко затребувана тими, хто доглядає за своєю шкірою та волоссям. Олія сприяє зволоженню, зменшенню зморшок, відновленню шкіри. При регулярному використанні надає красивий та сяючий колір шкірі обличчя.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 4 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 4 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,80 грн.


84,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Нерафінована олія насіння моркви

Метод отримання: холодний віджим

INCI: Wild Carrot (Daucus carota) Seeds Oil

Активні речовини: лецитин, провітамін А, вітаміни В, РР, D, фолієва кислота

Омолодження шкіри

Сиродавлена олія морквяного насіння зберігає в собі поклади антиоксидантів. А ефірна олія в складі відновлює тонус і еластичність шкіри, бореться з акне. 

Морквяне насіння із запасом бета-каротиноїдів активно бореться зі старінням шкіри, особливо фотостарінням, агресією ультрафіолету. Не потрібно думати, що сонячні промені шкодять шкірі виключно влітку. Протягом всього року варто користуватися сонячними блоками в косметиці: це зовсім не затратно, зате надійно. Олія злегка відбілює шкіру, вирівнює тон обличчя і покращує текстуру.

Сухій шкірі подобається морквяна олія. Вона легка, миттєво всмоктується, поступово відновлює текстуру шкіри. Морква (особливо в парі з календулою і кризалідом) зміцнює стінки капілярів і стирає сітку судин зі шкіри. Водоростева маска на олії морквяного насіння чудова для тьмяної шкіри.

Проблемній шкірі морква підсушить запалення, зніме почервоніння, позбавить від дискомфорту, особливо в холодну пору року. Вітамінне підживлення сиродавленою олією насіння моркви гарантує шкірі матовість і вирівнювання мікрорельєфу. Не забудьте про детоксицикуючі здібності моркви: підсильте їх косметичною глиною, убтанами та ефірними оліями!

Тонка і в'яла шкіра порадіє флюїду: капіляри зміцнюються, шкіра зволожується і світлішає. Флакончик сухої олії з додаванням моркви завжди виручить шкіру.

Дитячій шкірі теж потрібна турбота моркви. Поєднуйте в кремах легкі олії (рисових висівок, петрушки, камелії) і поживні батери, тоді ви точно уникнете почервоніння й сухості шкіри.

Загоюючі таланти моркви теж заслуговують на увагу. Укуси комах, подряпини та ранки можна змащувати олією в чистому вигляді. А універсальний крем бепантен стане тільки краще від введення в рецептуру морквяного еліксиру.

Властивості:

  • Антиоксидантна,
  • Матуюча і в'яжуча,
  • Капілярозміцнююча,
  • Регенеруюча,
  • Легка,
  • Регенеруюча,
  • Легка відбілююча,
  • Захищає від УФ-агресії.

Косметичне застосування: 0,5-4%

  • Дитяча косметика - 0,5%
  • Догляд за шкірою навколо очей - 1-2%
  • Матуючі засоби, убтан - 0,5-1%
  • Зволоження і живлення шкіри після солярію - 2-4%
  • Олійні сироватки, сухе масло - 4%
  • Бальзами загоюючі - 4-5%.

Зберігання: в сухому прохолодному місці, не довше пів року

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-04-05

для Татьяны

Татьяна, срок годности нынешней партии до 12/2019

Оцінка 
2019-04-04

Срок

Какой срок годности?

Оцінка 
2014-03-19

срок

Какой срок годности

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-03-08

ответ Юлии

Данное масло можно применять в пищу.

  • 1 з 2 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія насіння моркви

Нерафінована олія насіння моркви

Олія насіння моркви широко затребувана тими, хто доглядає за своєю шкірою та волоссям. Олія сприяє зволоженню, зменшенню зморшок, відновленню шкіри. При регулярному використанні надає красивий та сяючий колір шкірі обличчя.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку