Олія пальмоядрова, РДО
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Олія пальмоядрова РДВ

Пінне мило

і пом'якшувальні бельді з нуля. Олія очищенна і дезодорована, готова для омилення.

  • 500 г

155,00 ₴ Без податку

155,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія ядро​​пальмова, РДВ

(Рафінована, дезодорована, вибілена)

Латинська назва: Elaeis Guineensis

INCI: Palm Kernel Oil

Активні речовини: каротиноїди (провітамін А), пальмітинова кислота, лауринова кислота

Температура плавлення: 22 ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час - в посилці буде рідка олія

Масажна олія

Ядропальмоваолія (не плутати з пальмовою олією з м'якоті плодів) витягують з ядер кістянок (насіння) пальми, що знаходяться всередині плоду і містять 10-30% високоякісного ядропальмового жиру, близького за складом до кокосової олії.

Легко обмилюється і тому затребувана при виготовленні мила: воно виходить тверде, біле і добре милиться.

У косметичних кремах і гелях як жировий компонент.

Пом'якшуючий засіб, знижує втрату вологи клітинами шкіри, в результаті чого вона стає більш гладкою, м'якою, еластичною. Однак в косметиці затребувана швидше як база-наповнювач мазей, загоюючих бальзамів і кремів, гідрофільних плиток. У чистому вигляді практично не використовується, оскільки для шкіри цінніше нерафінований варіант.

Властивості:

- Пом'якшуюча,

- Ранозагоювальна,

- Легко обмилюється.

Косметичне застосування: 1-100%

- Очищаючі гідрофільні рецептури - 15-20%,

- Омилення в миловарному процесі - 20-60% (див. Калькулятор).

Зберігання: при кімнатній температурі (+ 22-25 ° C) олія зазвичай рідка, твердне при 19 °C

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01716
Новий
9 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)