Олія кокосова РДО
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Олія кокосова РДО

Білосніжне мило

з ніжною пінкою. Для знавців і цінителів мила з нуля. Кокос дає перлову піну і твердість милу. Компонент масажних плиток і гідрофільних олій для очищення шкіри.

120,00 ₴ Без податку

120,00 ₴ без податку

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія кокосова, РДО

(Рафінована, дезодорована, вибілена)

Латинська назва: Cocos nucifera L.

INCI: Coconut Oil Refined Deodorized Whitened, Copra

Опис: тверда маса білого кольору майже без запаху

Температура плавлення: 21ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час: в посилці буде рідка кокосова олія

Також цей товар можна купити оптом

Домашнє миловаріння

Це дезодорована кокосова олія підходить для створення мила з нуля, а ось для косметичних цілей корисніше буде інший вид олії - холодного віджиму.

Чудовий компонент масажних плиток. Воно надає складу прекрасні ковзаючі і зволожуючі властивості, живить шкіру і захищає її. Олія підходить для гідрофільних очищувальних плиток, але в косметиці все ж затребуване сиродавлене (вірджин, холодний віджим).

Рафінований кокос обов'язковий для створення мила з нуля. Олія надає надзвичайну м'якість мильній піні, роблячи мило просто шедевром!

Властивості:

- Зволожуюча,

- Структуруюча,

- Поживна і пом'якшувальна,

- Протизапальна.

Косметичне застосування: 1-100%

- Миловаріння - 5-6%,

- Гідрофільні суміші - 5-10%,

- Масажні плитки - 15-50%.

Зберігання: в щільно закупореній тарі темного кольору

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01700
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (23)