Пептид Thermostressine для сухої вікової шкіри
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Пептид Thermostressine для сухої вікової шкіри

Допомогти шкірі розслабитися допоможе тетрапептид Термострессін. Мале введення і простота використання в сироватках ідеальні для домашнього застосування

  • 5 г

193,00 ₴ Без податку

193,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид Thermostressine для сухої вікової шкіри

INCI: Glycerin, Water (Aqua), Acetyl Tetrapeptide-22

Введення в косметику: 2-5%

Вміст активної речовини: 0,05%

У функцію тетрапептиду входить збільшення рівня особливого білка в шкірі, що допомагає скинути напругу і посилити стресостійкість. В результаті нехитрих дій, шкірний покрив набуває нормального рівня зволоженості та вмісту ліпідів.

Розкішний ефект виходить при міксі Thermostressine і будь-якого з наших пребіотиків: шкіра буквально перетворюється за пару-трійку аплікацій. Корисно вводити 2% пептиду і в очищуючі засоби.

Для сяючої здоров'ям шкіри підійде сироватковий догляд: щоранку нанесення 5%-вого бустера під денний крем гарантує поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, розгладження мікрорельєфу. Дерматокосметологи практикують такий нічний догляд на базі Термострессіну й двух-трьох пептидів від старіння шкіри. Такий підхід забезпечує мультивекторну турботу про шкіру, особливо тендітну і втомлену.


Застосування пептиду Термострессін: 2-5%

  • гелі, тоніки, міцелярний гель — 2%

  • очищуючі засоби для тонкої шкіри — 2%

  • емульсії денні та нічні — 3%

  • сироватки, бустери від зморшок, викликаних тонкістю шкіри — 5%

Властивості пептиду Thermostressine:

  • антиоксидант,

  • здорове сяйво шкіри,

  • розслабляючий ефект.

Як вводити пептид Термострессін в косметику

Олігопептид додають на етапі охолодження емульсії або гелю  — при температурі не вище 40°C. Розчин простий в застосуванні, що ідеально для новачків.

Дієві комбінації з Thermostressine:

  • Дбайливе очищення: пребіотики (Biolin P, біоеколія), ефірна олія (кедр, материнка, розмарин, туя), СО2-екстракти (насіння гранат, корінь кульбаби, луб берези), олія (рисове зернятко, пінник луговий, примула)

  • Від зморшок: пептиди (Relistase, Matrixyl Morphomics), гідролізат перлів на гіалуроновій кислоті, комплекс СО2-екстрактів «Зволожуючий», Bioil Molecular Activ

  • Боротьба з віковою сухістю: олія насіння петрушки, гідролізат петрушки, пептиди (Bodyfensine, Melanostatine, Syn-Up), СО2-екстракт розмарину

  • Зволоження: пептид Serilesine, гідролізат злакових, низько- і високомолекулярний гіалуронат натрію, Trimoist KMF, ефірна олія (пачулі, неролі, лаванда)

Виробник: Lipotec.

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному прохолодному місці.

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Zulfiya Cosmetics
06943
Новий
Вага
5 г
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Для всіх типів
Зневоднена
Суха
chat Коментарі (0)