Аюрведична пудра фіалки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра фіалки

Відбілювання

пігментних плям. Тонізація та зняття набряклості. Позбавляє від розширених пор.

  • 25 г

28,00 ₴

28,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра фіалки листа

INCI: Viola (Violae tricoloris) Leaf Powder
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра трави фіалки
Активні речовини: аскорбінова і саліцилова кислоти, віолакверцетін, ефірні олії, дельфінідіна, віоланін, β-каротиноїди, слизові полісахариди, пеонідін, рутин, таніни, алкалоїд віолаеметин, сапоніни
Розчинність: диспергується у воді, утворюючи пасту з трав'яним ароматом
 

Гель від прищів

Зрілій шкірі життєво необхідні олігосахариди, якими так багата фіалка! Ці речовини стимулюють вироблення гіалуронової кислоти в нашій дермі і потужно зволожують шкіру.
Догляд за волоссям з фіалковим компонентом - запорука здорового волосся! Пудра затребувана як потужний зміцнювальний засіб і борець з лупою. Сухі шампуні на основі тальков і крохмалю обов'язково містять фіалку.
Освіжає шкіру обличчя, славиться ліфтинговою властивістю. Якщо потрібно терміново виглядати на мільйон, а часу немає, зробіть маску на жовтій глині ​​і фіалці! Змив маску, відразу відчуєте, що шкіра розгладилася і підтяглася, її тон став рівним, а пори стяглися.
Після механічного чищення шкіра часто виглядає не дуже. Щоб заспокоїти і швидко зняти зі шкіри стрес, зробіть йогуртову маску з фіалкою і парою крапель олії шипшини. Такий догляд корисний і шкірі рук, особливо після нападів господарської гарячки - руки дуже грубіють після маніпуляцій з миючими засобами і щітками.
Убтан для обличчя і тіла повинен стати вашим постійним супутником: сапоніни надають ніжну мильність, можете підсилити склад мильнянкою. При проблемній шкірі фіалка просто необхідна: потужно зволожуючи шкіру, вона одночасно губить прищики і стягує пори. Гель на фіалковому настої гарантує шкірі рівний тон і матовість протягом усього дня.

Властивості:
- Бактерицидна,
- Потужна зволожуюча,
- Очищення шкіри від прищів,
- Ліфтинг,
- В'яжуча і відбілююча,
- Зміцнення волосся,
- Проти лупи
Косметичне застосування: 10-30%
- Убтан, гомаж, фітопасти очищаючі - 5-30%
- Настої для шампунів і гелів - 10-15%
- Сухі шампуні - 5-20%
- Ліфтинг-маски, фітоскраби для тіла - 30%.
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03336
Новий
5 од.
chat Коментарі (1)