Гуар катионний (шовковий)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гуар катіонний (шовковий)

Від ламкості волосся

і посічених кінчиків. Антистатик для волосся, вологоутримувач в кремах. Покращує сенсорні характеристики, надаючи емульсіям ніжність. 

  • 10 г
  • 100 г

39,00 ₴ Без податку

39,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гуар катіонний (шовковий) 

INCI: Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dehyquart Guar Grades
Зовнішній вигляд: бежевий порошок зі специфічним запахом
Синонім: косметичний гуар, гуара хлорид гідроксіпропілтрімоніум
Розчинність: легко набухає у воді (холодній або гарячій) за 5 хвилин, утворюючи колоїдний розчин
рН 5,0-7,0 (1% розчин)

Спрей-антистатик для блиску волосся

Похідне від натуральної гуарової камеді, покращене для косметичних цілей. Катіонний гуар успадкував загущуючі здатності природного гуара, додавши негативний заряд для зручності застосування. Це кватернізований натуральний гуар, ідеальний для піномиючих рецептур, славиться потужними кондиціонуючими характеристиками, знижує ламкість волосся.
 

Наша шкіра і волосся багаті кератином і заряджені позитивно. Негативно зарядженому (катіонному) гуару куди простіше зв'язатися з кератином, що й забезпечує вологоутримання в шкірі та волоссі. Результат очевидний: статичний заряд волосся слабшає, а сенсорні характеристики ламелярних емульсій і гелів набувають ніжність і гладкість. Тому катіонний гуар ще називають «шовковим».

Косметичний гуар результативний у малій дозі, оптимально - 0,5%. При створенні піномиючих засобів змішуйте його на водяній бані з ПАР, постійно помішуючи. І хоча косметичний гуар стабільний у широкому діапазоні рН, стежте за водневим показником: граничні значення рН можуть розріджувати продукт.

Шампуні з гуаром додають волоссю блиск і м'якість. Кондиціонер (готова база плюс 1% гуара) забезпечить легку укладку, еластичність і здоровий вигляд від коренів до кінчиків. Ефірні олії підсилюють корисність косметики, не забуваємо про них. Через антистатичні таланти гуара, волосся не так швидко накопичує пил і забруднення, довше залишаючись чистими і свіжими. Катіонний гуар чудово утримує вологу в стрижні волосся: повітропроникна плівка надає локону пружність, а волоссю дозволяє красиво струмувати по плечах, а не пушитись як їм заманеться.

Водорозчинний шовк і перли в співдружності з катіонним гуаром швидко відновлять волосся, постраждале від сонця чи хімії, забарвлення або маніпуляцій.
Спрей на хітозані і катионному гуарі поліпшить розчісування волосся, додасть йому гладкість і слухняність. Зауважимо, що катіонний гуар НЕ нашаровується на волоссі.

Застосування силіконів в парі з шовковим гуаром дає приголомшливий ефект: волосся виглядає розкішно, струменіє приголомшливо. Якщо виходите у світ, не гріх побалувати себе таким спецдоглядом: загальну увагу до вашої ідеальної зачіски забезпечено.

 Властивості:

- Загущувач і гелеутворювач;
- Вологоутримуюча і пом'якшувальна;
- Знижує агресію жорстких ПАР для шкіри і волосся;
-
Стабілізатор піни в широкому діапазоні рН;
- Пом'якшувач жорсткої води;
-
Антистатик, що полегшує укладку волосся;
- Поліпшення розчісування волосся;
- Відмінна сумісність з
силіконами і ПАР;
- Приємні тактильні відчуття: м'якість шкіри і гладкість волосся.

 Косметичне застосування:

0,1-0,5%, до 2%
- Піномиючі засоби - 0,5-1%,
-
Мило рідке і тверде - 2%,
- Змиваючі склади для очищення шкіри - 1,5-2%;
- Вологі серветки- 1-1,5%
- Демакіяжні суміші - 1,5-2%,
- Гелі, муси і креми для шкіри - 1%;
- Кондиціонери та ополіскувачі - 0,5-1,5%,
- Сонцезахисна і декоративна косметика - 0,1- 0,8%,
- Стайлінг для волосся - 0,5-1%.
Зберігання: щільно закупорений в прохолодному темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02850
Новий
10 од.
chat Коментарі (25)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • chevron_right