Рафінована олія імбиру
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія імбиру

Від зморшок

імбирний інфуз. Нищить прищі, стягує пори. Продовжить молодість, потужний антиоксидант. Зміцнює волосся і нігтьову пластину. 

  • 25 г

46,00 ₴ Без податку

46,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Рафінована олія імбиру (інфуз)

INCI: Ginger (Zingiber Officinalis) Root Infused Oil
Метод отримання: багаторазова олійна дегідратація кореневища (олія оливи і
мигдалю)
Активні речовини: аспарагин, триптофан, валін, зінгиберен, мікроелементи (цинк, магній, калій, залізо, кальцій), феноли, ефірні олії, жирні кислоти (лінолева,
олеїнова, каприлова) і вітаміни А, В1, В2 і С

Зволожуючий крем

Імбирний інфуз (оливкова і мигдальна олія) високо цінується як засіб для регуляції водно-сольового балансу епідермісу. Спалює зайвий жир, омолоджує мляву шкіру, знімає больові відчуття при масажі, нищить прищі (плюс ефірні олії розмарину і апельсину).

Потужний компонент в боротьбі за густе волосся, обов'язково вводите його в олійні обгортання і масажі шкіри голови. Дивовижно відновлює постраждалу нігтьову пластину: сироватка на імбірі і вітаміні Е через 7-10 днів зміцнить слабкі нігті.

Відмінно позбавляє шкіру від відмерлих клітин, тому вводите цю олію до складу убтанів і масок. Покращує колір обличчя, надає шкірі здоровий тон і матовість, особливо в складі цукрових гідрофільних скрабів і трав'яних масок. Пудра кореня або гідролат завжди допоможуть.

Проблемній шкірі олія імбиру надзвичайно корисна: вітаміни, нікотинова кислота та мікроелементи в складі чудово стягують пори. Поживна емульсія з олією імбиру нормалізує ліпосекрецію, сухій і жирній шкірі це важливо. Шкіра стає матовою і пружною, пори очищаються. Якщо турбують підшкірні прищі, підключіть глиняні маски, вони виведуть залежані токсини назовні, розправивши мікрорельєф шкіри.

Омолоджуючу дію імбиру можна посилити кетоном малини, створивши олійну сироватку на каприлових тригліцеридах. Крем з ізофлавонами сої покращить мляву шкіру. А для декольте і шиї змішайте імбир з фукогелем і амісолом. Така емульсія або маска зберігає природну вологість шкіри, ущільнює дерму і підтягує шкіру.

Зрілій шкіри, схильній до сухості, корисна гідрофільна олія з краплею імбирної інфузії: вона м'яко очищає шкіру від забруднень і розгладжує її. Догляд за атонічною шкірою обличчя і тіла спростився, адже відтепер у вас є молодильні імбирні олії: вводите їх також в бельди і піномийні засоби для тіла і волосся.

 Властивості:

- Лімфодренажна;
- Антицелюлітна;
- Омолоджуюча;
- Підтягуюча;
- Антиоксидантна,
- Стягуюча пори,
- Матуюча.

 Косметичне застосування:

1-10%
- Турбота про зрілу шкіру - 1-4%,
-
Моделюючі креми для тіла - 5-8%,
- Гелі для вугруватої шкіри - 1-3%,
- Мило і гідрофільні плитки - 3-5%,
- Бальзами від герпесу - 2-10%,
- Масажі, сироватки, олійні суміші - 5-10%,
- Гідрофільна і масажна олія - 5-10%,
- Зміцнення волосся і нігтів - 4-8%,
- Антицелюлітна косметика - 10%.
Зберігання: в прохолодному, захищеному від світла місці
Виробник: Україна

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03189
Новий
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right