Пептид PerfectionPeptide P3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид PerfectionPeptide P3

Пептид з ефектом природного пілінгу підсилює проникність шкіри для активних речовин. Потужний антистрес для старіючої шкіри, біоміметик стимулює оновлення верхніх шарів епідермісу

  • 5 г

148,00 ₴ Без податку

148,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид PerfectionPeptide P3

INCI: Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate (0,01%), Phospholipides (12,5%), Glycerin (39%), Water, Phenoxyethanol 

Термостабільність: не нагрівати тривало вище 40°C

рН 5%-вого водного розчину: 5,8

Розчинність: легко в воді та гліцерині

Пептид PerfectionPeptide P3 розроблений спеціально для того, щоб швидко і природно відлущити шкіру. Такий «струс» дуже корисний для верхніх шарів вікової шкіри, оскільки відновлює природний для молодої шкіри процес ексфоліації. Треба відзначити, що потужна гліцеринова фаза пептиду робить його ідеальним зволожувачем і полегшує введення в косметичні формули.

PerfectionPeptide Р3 є біоміметичним активом, він містить три важливі амінокислоти, які позитивно впливають на стан немолодої шкіри. Як правило, вона катастрофічно швидко втрачає вологу і є вразливою через нестачу ліпідів у своїй захисній мантії.

Цей пептид входить до складу пептидних комплексів для боротьби з першими ознаками старіння, з появою гіперпігментації і виражених зморшок. Фосфоліпідна фаза пептиду (12,5% лецитину) стане цінним подарунком для сухої шкіри в будь-який час року.

Принцип дії пептиду заснований на стимуляції ділення клітин — важливого фактора, який з віком, на жаль, сповільнюється. В результаті стимуляції ексфоліації цим пептидом шкіра стає більш зволоженою і пружною — ці два процеси взаємопов'язані, що з успіхом застосовуються у професійній космецевтичній серії Peelosophy.

Сироватки з PerfectionPeptide Р3 і косметичний догляд на його основі підвищує швидкість відлущування відмерлих клітин на поверхні шкіри, посилюючи таким чином ефект від пептидного впливу. У підсумку після шеститижневого курсу цього пептиду шкіра набуває небувалої гладкості, а пігментні плями поступово світлішають.

Крем для тіла і обличчя на базі пептиду з легким пілінг-ефектом удосконалює структуру рогового шару шкіри, розгладжує неглибокі зморшки вже через 4 тижні регулярного застосування. Гусячі лапки, тьмяність шкіри і дефіцит вологи можна усунути активним кремом на пептиді PerfectionPeptide Р3.

Властивості:

  • стимуляція відлущування клітин рогового шару,
  • явне поліпшення текстури шкіри вже за 5-6 тижнів,
  • потужний зволожуючий ефект,
  • посилення дії інших пептидів,
  • розгладження легких зморшок за 4 тижні,
  • освітлення гіперпігментованих ділянок шкіри обличчя і тіла,
  • ефект сяючої здоров'ям шкіри.

Косметичне застосування: 0,5-3%, вводити в готову емульсію

Зберігання: в прохолодному темному місці при температурі 4-8°C

Виробник: Швейцарія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04715
Новий
10 од.
chat Коментарі (0)