Voluform пептид для зміцнення шкіри і бюста
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Voluform пептид для зміцнення шкіри і бюста

Пуш-ап ефект забезпечений!

І профілактика обвисання шкіри, розгладжування зморшок. Всього 1% введення, а в результаті: гладка шкіра декольте, підтягнуті груди, чітка лінія підборіддя і помолоділий зовнішній вигляд.

  • 5 г

250,00 ₴

250,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид для зміцнення шкіри і бюста «Voluform»

INCI: N-пальмітоіл-L-isoleucineбюст, увеличение, декольте, кожа

Зовнішній вигляд: олієрозчинні білі гранули

Розумні технології давно прийшли в косметологію, розвинулася ціла галузь цієї науки — космецевтика. Сьогодні французька лабораторія краси шкіри пропонує скористатися успішними і перевіреними компонентами для зміцнення в'янучої шкіри: обличчя, декольте, шия, бюст. Юність шкіри нетривала, так що не станемо ігнорувати наукові розробки. З пептидами дружимо давно, адже їх користь очевидна: проникаючи максимально глибоко в епідерміс, вони діють нам на користь, зберігаючи свій ефект довгий час.

Новий пептидний комплекс «Волюформ» розгладжує зморшки, заповнюючи їх зсередини. Діє в трьох шарах шкіри: епідермі, дермі і гіподермі. Протеасоми (підодиниці, складові наших клітин) проводять клопітку попередню роботу в клітинах, і в результаті поверхня шкіри розгладжується, зміцнюється, омолоджується. Зрозуміло, знадобиться півтора-два місяці, щоб завершити цикл оновлення клітин і порадіти першим результатам. Головна риса цього пептиду — вміння протистояти провисанню шкіри і атрофії тканин, які, на жаль нам, супроводжують старіння організму.

Ущільнення шкіри і збільшення бюсту, чіткість лінії шиї і гладке декольте тепер можливі й з домашньою косметикою. Були б активи професійні! Активні сироватки за участю цього пептиду, регулярний масаж і детоксикація міжтканинних просторів забезпечать ефект «піднесеного» бюсту, явного поліпшення зовнішнього вигляду грудей. Процес формування та захисту фібробластів, поліпшення їх зчеплення, а також оздоровлення позаклітинного матриксу відповідальні за нове оформлення грудей. В першій фазі дії детоксикує шкіру, у другій — запускає синтез фібробластів, в третій — стимулює виробництво жиру. Збільшує об'єм грудей і моделює їх форму.

Славиться омолоджуючою дією: заповнює зморшки і відновлює обличчя, підтягує шкіру, стоншену і провислу з віком, володіє клінічно підтвердженою дією  в одному кремі кілька пептидів спрямованої дії , вам неодмінно сподобається такий корисний і тонізуючий коктейль. Тим, хто веде боротьбу із зайвою вагою, буде корисним введення Волюформа і Регестрила в скульптуруючі креми: ця пара чудово підтримає форму сідниць, не дасть шкірі провиснути.

 Властивості:

- підвищення щільності шкіри через ущільнення колагенових волокон;
- розгладження зморшок за рахунок їх заповнення зсередини;
- виведення токсинів з клітин за рахунок протеасом;
- зміцнення шкіри, підвищення еластичності (вже через два місяці);
- розгладжуються середні і глибокі зморшки (через 1,5-2 місяці);
- зміцнення овалу обличчя;
- бюст піднімається, поліпшується зовнішній вигляд шкіри (через 1,5-2 місяці) .

 Косметичне застосування:

- креми: догляд за шкірою, яка втрачає тонус (бульдожі щічки, куточки очей);
- сироватки: підтягуючі для зрілої шкіри (при виснаженій шкірі декольте і бюста);
- масажні креми: профілактика обвисання шкіри (ягодицепси, передпліччя);
- гелі: детоксикація шкіри (при програмах скидання ваги);
- щоденний догляд для зміцнення бюста (підтримання форми і тургору шкіри) .

Рекомендована концентрація: 

0,5-1%, вводити в гарячу масляну фазу.

Компонент слід довго нагрівати, тому вибирайте термостабільні олії або сквалан (він ідеальний). Розчиняйте компонент в термостабильній олії, а вже після вводьте емульгатор та інші олії. Креми з Волюформом виходять щільні, так що вибирайте емульгатори для шаруватих емульсій.

Рекомендоване дозування: 1% для оптимальної еффектівності Крем-гель - рН більше або дорівнює 7Емульсія - рН 5-7 Формули для зміцнення шкіри обличчя - рН 6 Формули Пуш-ап - рН 5 Для Підвищення діапазону рН більше 5 має значення характер масляної Фази, характер емульгатора and / or збільшення кількості жирної фази (джерело даних про рН)

Виробник: Франція

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02801
Новий
5 од.
chat Коментарі (28)