Пептид Syn-tacks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Пептид Syn-tacks

Від провисання шкіри

і «бульдожих щічок». Біоактив не просто розгладжує і підтягує, а й удосконалює якість дерми. Глибокі пори і нерівна текстура залишають вас місяць за місяцем — ось така дія дипептида

185,00 ₴

185,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид Syn-tacks

INCI: Glycerin (and) Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyloyl Hydroxythreonine (and) Palmitoyl Dipeptide-6 Diaminohydroxybutyrate

Зовнішній вигляд: біляста рідина

Розчинність: вода, гліцерин

рН-стабільність: в діапазоні 3-5,5

Термостабільність: витримує довгий нагрів до 80 °C

Syn-tacks є пептидним комплексом з оптимальною проникністю для шкіри. У косметиці його використовують для стимуляції вироблення критично важливих для шкіри білків — на кордоні епідерми і дерми.

Пептид-реструктуризатор шкіри вже через два тижні застосування демонструє відмінні результати: тонус і тургор епідерми посилюються, текстура набуває рівності, обличчя візуально омолоджується. Важливо доглядати за руками за допомогою пептидів, вводячи в сироватки сонцезахисні пептиди, наприклад, Melanostatine.

Якірний пептид Syn-tacks реструктуризує шкіру — потужний вплив три- і тетрапептида в складі компонента надає шкірі особливої гладкості. Це забезпечується за рахунок поліпшення її пружності зсередини: посилення білкового живлення критично важливе для в'янучої шкіри.

Комбінаторність пептиду дозволяє використовувати його в поєднанні з Royalepigen P5 (омолоджування шкіри всього тіла), Eyeseryl (боротьба з гусячими лапками), Matrixyl3000 (ліфтинг-ефект). Косметологи іноді використовують до десятка пептидів в одній формулі, якщо мова йде про виражений омолоджуючий ефект косметики.

Водорозчинний пептидний комплекс корисно вводити не тільки в активні сироватки і нічні креми, а й в тональні засоби, які будуть доглядати за шкірою протягом дня.

Шия і декольте — зони, де щільність шкіри часто видає вік, отже, не варто забувати про маски і догляді за цими ділянками тіла. Після кремів на Syn-tacks епідерміс виглядає куди молодше і свіжіше всього при 1% якірного пептиду в косметиці.

Властивості:

- поліпшення білкового живлення дерми,
- розгладження мімічних та глибоких зморшок,
- відновлення шкіри після сонячних процедур,
- профілактика появи «бульдожих щічок»,
- посилення пружності шкіри,
- вирівнювання пористої і нерівної шкіри,
- омолоджуюча.

Косметичне застосування: 1%, водорозчинний
- сироватки для боротьби зі зморшками — 1%,
- догляд за тілом, масажні гелі і креми — 0,7%
- сонцезахисна косметика — 0,5-1%
- поліпшення текстури шкіри, вирівнювання мікрорельєфу — 1%
- ремоделирующих серуми для омолодження — 1%.
Зберігання: в прохолодному темному місці при температурі 15-20°С

Виробник: Швейцарія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05109
Новий
chat Коментарі (8)