Барвник харчовий Бренді
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Барвник харчовий Бренді

Барвник харчовий синтетичний

Пофарбує в кольори коричневої гами. Харчовим барвником можна забарвити: сіль для ванни, бомбочки-шипучки для ванни, шампуні, гелі для душу та інші змивні засоби.

  • 5 г

34,00 ₴ Без податку

34,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Барвник харчовий Бренді

Склад: барвники E124, E102, сіль, барвники E132, E110, E133

Зовнішній вигляд: порошок коричневого кольору

Розчинність: розчинний у воді

За допомогою барвника кольору Бренді можна одержати кольори коричневого спектра. Він ідеально підійде для отримання відтінку шоколаду, або, за його назвою, бренді. Дуже економний у використанні, при додаванні незначної кількості дає насичений колір, саме тому його потрібно вводити потроху, щоб не зробити колір занадто темним.

За рекомендаціями миловарів, барвник у вигляді порошку краще додавати в саму розтоплену мильну основу. Він не випадає в осад, а рівномірно розподіляється в масі.

Особливістю харчових барвників є те, що колір із часом мігрує в інші шари. Наша порада: знаючи цю особливість, використовуйте харчові барвники для однотонного мила або використовуйте багатобарвне мило впродовж короткого часу.

Харчовий барвник може бути корисним у різних сферах, він використовується також для солей для ванни, бомбочок-шипучок для ванни, шампунів, гелів для душу та інші змивних засобів, крім того, чудово підійде для декоративної косметики.

Рекомендоване дозування: 0,003–0,007% (рекомендації виробника)

Увага! Харчові барвники можуть викликати шкірні алергічні реакції. Алергікам краще відмовитися від фарбування продуктів домашньої косметики або використовувати пігменти.

Зберігання: щільно закоркованим у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, при температурі від 5 до 25 градусів Цельсія та відносній вологості не більше 85%

Виробник: Україна

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07709
10 од.
chat Коментарі (0)