close
Меню

Як зробити бомбочку для ванни з пінкою

Як зробити бомбочку для ванни з пінкою

   Чи любите ви приймати ванну так, як люблять робити це діти? Вони обожнюють плескатися у воді. Але вечірню процедуру купання можна зробити не тільки веселою, але і корисною.

   Сьогодні я вам пропоную створити всім відомий засіб — бомбочку для ванни. Але не просту, а з пінкою, корисними для шкіри оліями і зовсім при цьому не жирну.

   Довго я думала — що використовувати в якості пінки? І зупинилася на чудовому ПАР Кокосульфате натрію, який дає густу і ніжну пінку, при цьому не пересушує шкіру. Олія авокадо прекрасно зволожує шкіру і не залишає на стінках ванни жирної плівки за рахунок введення в бомбочку полісорбату-80. Крім того, щоб шкіра була більш м'якою і гладкою, ми введемо наповнювачі: кукурудзяний крохмаль і морську сіль.

Для зручності я використовувала звичайні столові ложки:

- 2 ст. л. соди,

- 1 ст. л. лимонної кислоти,

- 0,5 ст. л. морської солі,

- 0,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю,

- 1 ст. л. олії авокадо раф,

- 0,5 чайної ложки полісорбату-80,

- 1 ст. л. кокосульфата натрію,

- барвник сухий порошковий (можна і без нього),

- аромат або ефірну олію 10-15 крап.

   Приготування: всі сухі складові ми беремо в молотом вигляді. Змішуємо в глибокій мисці, щоб не було грудочок. Додаємо сухий барвник і ретельно ще раз вимішуємо. З'єднуємо олію, віддушку (ефірна олія) і полісорбат. Виливаємо все в суміш і ще раз добре вимішуємо. Потім беремо пульверизатор з водою і починаємо акуратно, по разу, на відстані 30-40 см розпорошувати воду, при цьому ретельно перемішуючи суміш руками до стану мокрого піску. Важливо - суміш не "перемочити", інакше наша бомба відреагує завчасно. Утрамбовуємо все в тверду пластикову форму (тут вже працює політ вашої фантазії), перевертаємо, як пасочки, на заздалегідь підготовлену поверхню, застелену папером і залишаємо сохнути на добу.

Тепер можна сміливо не тільки дитині, але і собі коханій влаштувати вечір релаксу в м'якої шовкової пінці і ніжному ароматі.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close