Водорозчинна олія авокадо
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Водорозчинна олія авокадо

Гіпоалергенний демакіяж

ніжно очищає шкіру. Чудово для мила, шампунів, кремів. Зберігає піноутворення, не замутняет прозору основу. Пом'якшує шкіру, антиоксидант і загущувач водних рецептур.

  • 25 г

42,00 ₴ Без податку

42,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]


Олія авокадо водорозчинна

INCI: Avocado (Persea americana) Oil Hydrogenated
Активні речовини: жирна олія, амінокислоти, смола, вітаміни A, B1, B2, B6, C, D і К, холін, холестерин, цукру, едестін, сапоніни

Ніжне очищення шкіри

Гідрована олія авокадо знадобиться для щоденного догляду за шкірою повік, шиї і всього тіла. Підходить для будь-якого типу шкіри, особливо рекомендується для сухої, зневодненої, що в'яне.

Демакіяжні лосьйони без піни прекрасно знімуть навіть водостійкий макіяж, при цьому шкіра буде зволожена і захищена жирними кислотами авокадо.

Гель-маска для нігтів на основі водорозчинної олії легко всмоктується і розподіляється, підготовлена олія стимулює обмінні процеси в кутикулі, сприяє збагаченню киснем тканин шкіри і розгладжує нігтьову пластину.

Шампуні і гелі для душу з водорозчинною олією зручні і корисні: збережені всі властивості, а введення жирної фази можна збільшити.

Мило з авокадо особливо м'яке, підходить для дитячої шкіри сміливо вводите до 30%  олії в мило.
Авокадо корисно волоссю, розгладжує кутикулу і пом'якшує скальп в складі шампунів. Рекомендується для волосся, що піддається постійному стресу у вигляді термосушкі, блондування або начісування.

Заспокоює шкіру, особливо при очищенні міцелярною водою, яка виручає завжди і всюди. Нею можна просочити вологі серветки.
У концентрації 1-3% не замутняє розчин, при 3-7% замутняє, а при 10% злегка загелює водну фазу.

Властивості:
- Антиоксидантна,
- Зволожуюча і пом'якшувальна,
- Заспокійлива,
- Потужна регенеруюча,
- Ніжно очищаюча,
- Вологоутримуюча.

Косметичне застосування: 1-10% в косметиці, до 30% в милі
- демакіяж і очищення обличчя - 2-5%,
- міцелярна вода - 1-2%,
- вологі серветки - 3-10%,
- загоюючі креми для п'ят - 4-7%,
- поліпшення піноутворення - 5-10%,
- мило - 10-25%, до 30%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці
Виробник: Німеччина

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Германия
03125
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (2)