Полісорбат-20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Полісорбат-20

Комплексне зволоження

і ніжність складу. М'який емульгатор і солюбілізатор гарний у демакіяжі і міцелярній воді.

  • 50 г

29,00 ₴ Без податку

29,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Полісорбат-20

INCI: Polysorbate 20, Polyoxyethylene Sorbitan Monolaurate, Tween 20, Ercasorb +2020
Опис: неіонний ПАР, емульгатор для емульсій «олія у воді»
Зовнішній вигляд: в'язка жовта прозора рідина зі специфічним запахом
Розчинність: розчинний у воді, етанолі, не розчинний в мінеральних оліях

Піна для гоління

Полісорбати - це емульгатори, змочувачі і солюбілізатори, які служать для емульгування невеликої кількості ароматів, ефірних або базових олій у водному середовищі. З їх допомогою можна зробити гідрофільну олію або продукт на водній основі з малим вмістом олії.

Полісорбат-20 - м'який емульгатор, хороший солюбілізатор й піногасячий засіб з терпкою і зволожуючою дією. Видобувається з рослинних жирів: з олії кокосу і листя лаврового дерева, діє як емульгатор. Добре емульгує жирові і воскоподібні виділення нашої шкіри і м'яко їх видаляє.

Введення ефірних олій в суміш з полісорбатами тільки вітається - ефіри нейтралізують специфічний запах і підсилюють косметичну формулу як таку. Пальмароза або лаванда чудові для цієї мети, універсальні для сухої шкіри і волосся, приємно пахнуть. Після гоління за шкірою потурбуються фукогель і шавлія.

Демакіяж або літній зволожуючий тонік на легких оліях немислимий без цього компонента.

 Резюмуємо:

- Полісорбат-20 потрібен при додаванні невеликої кількості легких олій,
- Полісорбат-80 - для великих кількостей щільних олій і батерів.

Обидва типи легко змішуються для вашої зручності, можете робити з них проміжні солюбілізатори для унікальності формули вашої косметики.

 Властивості:

- Делікатний емульгатор для двофазних тоніків і лосьйонів,
- М'який емульгатор для дитячих шампунів і очищаючих гелів для чутливої ​​шкіри,
- Чудовий солюбілізатор і стабілізатор для ефірних олій,
- Солюбілізація у водному розчині,
- М'яке кондиціонування і зволоження,
- Заспокійлива,
- Диспергуючий агент.

 Косметичне застосування:

від 1-5% до 50%.
- Очищення шкіри, демакіяж - 3-5%,
- Емульсії і гелі, шампуні - 5-8%,
- Вологі серветки очищаючі - 3-5%,
- Міцелярні води, тоніки - 2-5%,
- Зволожуючі олії для ванн і душа - 10-20%,
- Самоемульгіруючі сольові та цукрові скраби - 20-50%,
- Солюбілізація ефірних олій і ароматів - Полісорбат-20 і запашні речовини в рівних частинах (1:1).
Виробник: Індія

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02361
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (9)