Аюрведична пудра шавлії
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра шавлії

Від сивини

захистить відвар або маска-втирання. Шавлія не просто очищає шкіру від прищів, вона ще і тонізує. Волоссю надає блиск і свіжість.

  • 25 г

25,00 ₴

25,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра шавлії

INCI: Sage (Salvia) Leaf Powder
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра пагонів шавлії
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту
Активні речовини: урсолова і карнозная кислота, фітостероіди, ліпіди, складні ефіри, сесквітерпени

Шавлія багата терпеноїдами і фітостеринами, які допомагають шкірі бути чистою і матовою. Основне призначення трав'яної пудри - маски і убтан, а також додавання в бельді і брускове мило.
Мощно тонізуюча шалфейна маска дає немолодій шкірі шанс виглядати прекрасно. При сухій шкірі підсильте маску ліпофолком, а при пористій і жирній введіть ефірну олію герані. Простенька глиняна маска (рассул і шавлія) з краплею олії рижію робить шкіру рівніше: і тон, і текстуру.
Олійний масаж (тепла олієсмесь з кокосу і примули) з пудрою шавлії дуже корисний шкірі декольте. Така процедура відмінно розслаблює шкіру, знімає стрес. Обгортання з буркуном пом'якшать і підтягнуть шкіру.
Гомаж для всього тіла заснований на поєднанні трав, але спробуйте посилити його ефірною олією. Проблемній шкірі шавлія допоможе швидко і ефективно: налагодить себовідток, підсушить запалення, стягне пори.
Для догляду за волоссям: шавлія губить лупу! А попутно надає блиск, знижує зайву жирність, дезинфікує шкіру голови. Брюнеткам шавлія ще й поглибить колір волосся: чим частіше застосовувати відвар, тим глибше пігмент. Настоєм шавлії (окропом залити 15 г пудри, настояти 30 хвилин, процідити) потрібно обполіскувати волосся - прекрасний догляд для першої сивини.

Властивості:
- Протизапальна,
- Підсушує запалення,
- Відбілює червоні цятки після травм,
- Поліпшує мікроциркуляцію,
- Детоксикує,
- Звужує пори,
- Тонізує.
Косметичне застосування: 10-30%
- Догляд за проблемною шкірою,
- Профілактика сивини і зміцнення волосся,
- Мило, бельді, банна лінія,
- Компонент убтанів і очищаючих гомажей,
- Поглиблення темного пігменту волосся.
Виробник: Україна
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту
Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03452
Новий
9 од.
chat Коментарі (4)