Коко-капрілат (кокосовий емолент, coco caprylate ТМ Cetiol С5)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово немає в наявності

Коко каприлат (кокосовий емолент, coco caprylate ТМ Cetiol С5)

Силікон коко-каприлат отриманий з кокосової олiї. Пом'якшує шкіру і волосся, покращує сенсорику емульсій, утримує вологу. Заміна летючому силікону

  • 25 г

49,00 ₴ Без податку

49,00 ₴ без ПДВ

block Тимчасово немає в наявності

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Коко-капрілат (кокосовий емолент, coco caprylate ТМ Cetiol С5)

INCI: Coco-Caprylate

Синоніми: Cetiol C5, Coco Silicon

Зовнішній вигляд: масляниста текуча рідина без кольору і запаху

Розчинність: олії, тригліцериди

Введення в косметику: 3-15%, додавати в масляну фазу, стійкий до нагрівання

Походження: рослинне

Коко-силікон отриманий з натуральної сировини, це інноваційна заміна летючим силіконам, які добре зарекомендували себе в косметиці.


У догляді за волоссям кококапрілат важливий як речовина з дивовижною розподільчою здатністю: створюючи найтоншу плівку, компонент захищає волосся від втрати вологи та пов'язаних з цим наслідків. У кондиціонерах покращує процесс розчісування, профілактує посіченість кінчиків. А спрей для укладання волосся з кококапрілатом — це взагалі класика жанру. Багато хто любить вводити кокосовий силікон в догляд за бородою та вусами.


Нежирний на дотик кокосовий силікон має легкі емульгуючі властивості, його корисно міксувати в кремах для поліпшення тактильних відчуттів. Навіть щільний бальзам для тіла буде легко і приємно розподілятися по шкірі, якщо в формулу ввести 3-5% кокосилікону.
Будь-який вид олії (масажна, збита, суха, двофазна) стане легше при додаванні кокосового силікону. І справа навіть не в поліпшенні сенсорики, а в тому, що шкіра сприймає коко-каприлат як рідний. При атопічній або збезводненій шкірі зворотні емульсії є єдиним виходом. Саме введення природних силіконів допомагає знизити важкість щільних кремів.


Використання біорозкладаного кокосілікону в декоративній косметиці виправдано на всі сто: немає такого праймера, куди б не входив цей економічний розумний інг. Шовковиста і зволожена шкіра, стійкий макіяж і тонке нанесення мейкапу гарантовано при 3% кокосілікона у формулі. Спрощує введення пігментів і мік, затребуваний в створенні сонцезахисних і ВВ-кремів.


Н2 Властивості коко-каприлату в косметиці:

  • натуральна заміна циклометикону,
  • шовковистість формул, тонкий розподіл по шкірі,
  • швидке поглинання,
  • кондиціонер, емолент,
  • утримує вологу в шкірі та волоссі,
  • поліпшення тактильних відчуттів,
  • заміна батерів та олій у формулі емульсій,
  • легка емульгуюча здатність.

Н2 Косметичне застосування кокосилікону: 3-15%

  • поліпшення ковзання кремів, антиперспірант — 5%
  • декоративна косметика — 5-15%
  • масляні засоби (масаж, двофазна олія, суха олія) — 3-8%
  • сонцезахисна косметика — 4-10%
  • шампунь, кондиціонер, термоспрей, олія для бороди — 5-10%
  • мазі, щільні бальзами на батерах — 5-15%.

Зберігання: закритим при кімнатній температурі

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05445
Новий
chat Коментарі (19)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right