Циклометикон
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Циклометикон

 Суха олія-спрей

для шкіри та волосся, парфуми, дезодорант, освіжувач повітря - ось що може самий летючий і нешкідливий циклометикон. Успішний у сироватках, спреях для експрес-сушіння нігтів.

  • 25 г
  • 500 г
  • 200 г

55,00 ₴ Без податку

55,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Циклометикон

INCI: Cyclomethicone, Cyclopentaxyloxane, BC Cyclomethicone-5
Зовнішній вигляд: безбарвна рідина текуча без запаху
Розчинність: не розчинний у воді, легко розчинний у безводних спиртах, воску,
стеаринової кислоті, оліях, тригліцеридах жирних кислот
Сумісність: фенілтриметикон, силікон-флюїд, рослинні олії, воски

Сушка для нігтів

Самий летючий з усіх силіконів, а це означає додаткову зручність. Проникаючи в шкіру, він проносить із собою корисні активи, але сам тут же вивітрюється.
Ціклопентаксілоксан - незамінний компонент сухих масел. Сухе арганове масло для шкіри і волосся творить чудеса, тому циклометикон такий популярний. Він пом'якшує шкіру, покращує її зовнішній вигляд. Влітку суха олійка з циклометиконом додасть засмаглим ніжкам розкішний гладкий вигляд, літні фото підтвердять!
Циклометикон дивний для розчинення і змішування компонентів між собою, це прекрасний антистатик і емолент.

У декоративній косметиці допомагає диспергути пігменти, так що шкірі гарантований гладкий свіжий вигляд. Праймер для макіяжу (циклометикон і фенілтриметикон) розгладжують пористу шкіру і зберігають макіяж незмінним протягом усього дня.

У сироватках надає складом приємні тактильні відчуття, а шкірі - доглянутий гладкий вигляд. Воскові склади для шкіри будуть приємніше при нанесенні, якщо введете в рецептуру циклометикон.
Головна область застосування - аерозолі, тут циклометикон виступає розчинником, замінюючи звичний спирт. Наприклад, спрей для швидкого сушіння нігтів (чистий циклометикон в пляшечці-розпилювачі) полегшить вам життя, заощадивши час і нерви.

У дезодорантах (гелевих або водних) позбавляє відчуття липкості складу, при цьому не засмічує головку спрея. У олівцевих формах циклометикон створює нелипкий виріб, який легко наносити.
У сонцезахисних засобах обов'язковий як розчинник для активної речовини, оскільки полегшує диспергування
діоксиду титану та інших УФ-фільтрів.

Аромаспреі для постільної білизни або освіжувачі повітря на циклометиконі дуже прості і надійні: така суміш може зберігатися довше звичних олійно-спиртових сумішей на інших солюбілізаторах, вона залишається прозорою. Рецепт простий: 10 мл циклометикону плюс 10 крапель віддушки, чарівного смакоароматизатора або парфуму-концентрату. Концентрацію аромату відрегулювати просто, можна також ввести бензиловий спирт.

Відповідно з «Косметичною директивою» Євросоюзу, циклометикон цілком безпечний і тому рекомендований для косметичних засобів. Головне - регулярне позбавлення поверхні волосся і шкіри від баласту. Наприклад, маска-очищення для волосся допоможе завжди бути на висоті, зберігаючи здорову і блискучу шевелюру.
Науково-популярне про
силікон як класі.

Властивості:
- кондиціонуюча,
- приємне ковзання емульсій і сироваток,
- рівномірно розподіляє активи по шкірі,
- чудовий солюбілізатор без кольору і запаху,
- робить волосся слухняним, але не обтяжуєйого,
- усуває липкість кремів,
- праймер для макіяжу.

Косметичне застосування: 1-100%, введення в охолоджений крем або у олійну фазу при 52˚С або нижче.
- емульсії - 1-5% до 20%,
- сироватки - 5-30%,
- тверді антиперспіранти - 30-55%,
- сонцезахисні лосьйони - 5-18%,
- косметичні засоби у твердій формі - 5-55%,
- сухі масла, спреї-парфуми, аромаспреі побутові - 50-90%,
- експрес-сушка лаку для нігтів - 100%.

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03146
Новий
14 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (31)