Дьоготь березовий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Дьоготь березовий

Бельді з дьогтем

виправить вугрувату шкіру, комедони пропадуть, а матовість і рівний тон шкіри залишаться. Природний дьоготь м'яко дезинфікує і загоює.

  • 50 г

60,00 ₴ Без податку

60,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Дьоготь березовий

INCI: Тар, пікс Betulae, Oleum Rusci

Зовнішній вигляд: густа масляниста рідина чорного кольору зі специфічним різким запахом дьогтю і гострим смаком

Отримання: сухою перегонкою зовнішньої частини кори берези (добірної берести)

Активні речовини: бензол, ксилол, крезол, крезот, толуол, гваякол, фенол, смоли та інші речовини

Розчиність: в діетилфталаті, бензиловому і етиловому спирті, пропіленгліколі, розчинах їдких лугів: не розчиняється у воді (плаває на поверхні)

Дігтярне мило

Головна перевага дьогтю — нормалізація діяльності сальних залоз, позбавлення від надлишків шкірного сала і перевірені століттями антисептичні таланти. Дьоготь дивовижний в боротьбі з висипом вугрів і шкірними висипаннями.

Вмиваючись дігтярним бельді щовечора, ви робите шкіру чистішою і здоровішою. Дегтярна косметика стимулює процес відлущування ороговілих клітин. Це очищає поверхню шкіри, дає їй можливість дихати, профілактує розсип чорних крапок на обличчі. Для зручного введення в емульсії створіть 50%-вий розчин дьогтю: просто розведіть навпіл чистий дьоготь і речовину-розчинник (діетилфталат, бензиловий спирт, етиловий спирт або пропіленгліколь). Так ви уникнете інтенсивного аромату дьогтю в косметиці та отримаєте стабільну емульсію.

Антисептичні властивості дьогтю прискорюють загоєння ран, опіків, не дозволяючи їм загноїтися. Поліпшення кровопостачання важливо при регенерації клітин: відбувається якнайшвидше загоєння тих чи інших пошкоджень: опіків, порізів, вугрових рубців. Після препаратів з дьогтем шкіру потрібно зволожити: гідролізати білків прекрасно з цим впораються. У минулі часи запах від дьогтю прийнято було маскувати олією лаванди, і до цієї пори цей трюк працює безвідмовно! Але тепер у вас є також бетациклодекстрин, який поглине зайвий аромат.

Дьоготь прекрасно справляється з жирною себореєю — лупою, що виникає унаслідок надлишку шкірного сала. Шампунь ліквідує лупу, позбавляючи при цьому волосся від жирного блиску. Нормалізує мікробний баланс скальпа, стимулює ріст волосся і покращує структуру. Капелька дьогтю завжди порадує шкіру: він оновлює епідерміс, загоює рани, підсилює кровообіг, підтягуючи шкіру.

 Властивості:

- себорегулююча,
- антисептична,
- ранозагоювальна,
- кератолітична,
-
 в'яжуча,
- місцевоподразнююча 

 Косметичне застосування: 

1-10%,

для точкового підсушування прищика дьоготь використовують у чистому вигляді, дуже акуратно. Дьоготь стирають зі шкіри через півгодини ваткою, змоченою в рослинній олії.
- гелі для матування жирної шкіри, гідрофільна олія - 1-2%,
- шампуні від лупи та себореї - 0,5-3%,
- очищаючі пінні засоби - 3-5 %,
- дерматологічні препарати - 1-20% (користуватися обережно),
- бельді для проблемної шкіри, брускове мило - 4-5% .


Термін придатності: 5 років в темному прохолодному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02332
Новий
11 од.
chat Коментарі (9)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right