Астаксантин, 5-відсотковий

Новий товар

Повноцінне живлення

та тривале зволоження шкіри можна посилити масками і масажними гелями на астаксантині: ліфтинг, поліпшення мікроциркуляції та антиоксидантний захист корисні шкірі в будь-якому віці.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 4 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 4 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,80 грн.


85,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Астаксантин, 5-відсотковий

INCI: Astaxanthin
Зовнішній вигляд: бордово-червоний порошок 
Розчинність: у теплій воді

Астаксантин — найсильніший антиоксидант з усіх відомих косметиці. Цей кето-каротиноїд можна виявити лише в креветках, зате завдяки своєму морському походженню, астаксантин має дивовижні зволожуючі властивості. Для сухої і атопічної шкіри крем з цим компонентом стане порятунком. Косметика на астаксантині не тільки зволожує, але відновлює захисну функцію шкіри, що життєво важливо після 40 років.

Скорочує зморшки і потужно протистоїть УФ-агресії. Крем денний з СЗФ 30 і астаксантином врятує шкіру від фотостаріння і зморшок, оскільки антиоксидантна дія компоненту могутніша за бета-каротинові і токоферолові сироватки. Літня косметика неодмінно повинна мати 1-2% астаксантина для профілактики ТЕВВ.

Покращує текстуру шкіри, тому сироватки з астаксантином завжди входять в програму салонного омолодження та іонофорезу. Серум з 5% компоненту за два місяці робить шкіру молодшою, а овал обличчя — чіткішим. Бальзам для тіла явно покращує стан шкіри, не дозволяє шкірі «провисати» при курсі схуднення, підвищує тургор і еластичність.

Крем з астаксантином, який регулярно наноситься на обличчя і декольте, злегка відбілює шкіру і робить епідерміс рівним. Легка пігментуюча дія астаксантину надає косметиці кольору від рожевого до цегляного: природний пігмент не фарбує саму шкіру.

Повноцінне живлення та тривале зволоження шкіри можна посилити масками і масажними гелями на астаксантині: ліфтинг, поліпшення мікроциркуляції та антиоксидантний захист корисні шкірі в будь-якому віці. Жирні кислоти омега-3 і омега-6 борються з фотостарінням і стресом.

 Властивості:

- найсильніший природний антиоксидант,
- посилення дії вітамінів А і Е,
- поліпшення дихання шкіри і захист від УФ,
- зволожуюча і заспокійлива,
- уповільнює старіння,
- бактерицидна та антимікробна,
- пігмент для надання косметиці кольору.

 Косметическое применение:

0,5-2%, до 5% в сироватках
- очищуючи засоби та убтан — 0,5%,
- підбадьорлива косметика для в’ялої шкіри — 1,5%,
- зволожуючі засоби — 0,1-0,7%,
- крем для тіла від зморшок — 1-1,5%,
- маска від зморшок — 0,5-1,5%,
- посилення дії вітамінів А и Е в косметиці — 0,5%,
- універсальный крем для розгладження шкіри — 0,75-1%,
- сироватка від плям та зморшок, піномиючи засоби — 0,75-2%.

Зберігання: в сухому темному місці, щільно закупореним, при кімнатній температурі
Виробник: Китай

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2017-06-20

Как пользоваться

Здравствуйте, Алена! Астаксантин можно добавлять в готовый крем, предварительно его растворив. Но потом обязательно нужно еще добавить пару капель консерванта.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-06-18

в дозировке 1%

подскажите можна его добавить в готовий крем? дякую!

Оцінка 
2017-01-10

Ответ для Елены

Кето-каротиниод и в водорослях может содержаться микродозировке, правда, поэтому его, в основном, из креветок и добывают.

Оцінка 
2017-01-10

Ответ для Елены

Кето-каротиниод и в водорослях может содержаться микродозировке, правда, поэтому его, в основном, из креветок и добывают.

Оцінка 
2017-01-05

Происхождение

Странно, читала,что астаксантина полно и в красной рыбе и в некоторых водорослях и в некоторых бактериях и даже в мясе криля. Потому смутила фраза в описании "Этот кето-каротиноид можно обнаружить лишь в креветках". Не могу на вашем сайте найти сертификата качества на него. Хочется точно знать о его происхождении

Оцінка 
2016-09-05

в дозировке 1%

Девочки, пишу отзыв, т.к я намучалась с кремом в дозировке этого инга в 1.5% (см ниже) естественно не выкидывала крем, а юзала упорно Прило время делать новый - снизила дозу до 1%. Имеет право на жизнь, очень даже. Крем так и остается упортно темно свекольный. Но на коже при впитывании не красит. Так что 1% вполне можно применять

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-08-21

цвет убойный

цвет, конечно, совсем никакой не оранжевый - плотный, свекольный...

Оцінка 
2016-07-06

Для не смываемой косметики!

До 1%

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-07-05

окрашивает все

при добавлении в дозировке 1.5% в крем цвет крема превртился в насыщенно свекольный. При на несении на кажу - лицо стало розового цвета. Позже при всасывании крема вроде цвет с лица ушел, но красит одежду безбожно. Скорее всего придется дозировку снизить мин в 2 р и посмотреть как будет вести. Иначе просто носить светлую одежду невозможно

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-07-04

мой опыт использования

Цвет, конечно, не "от розового до красно-оранжевого", а от сиреневого до фиолетово-коричневого. Мизерный ввод вместе с УФ-фильтрами дал нежно-сиреневый кремчик, который великолепно справлялся с обгораниями и стрессом кожи от солнца даже в дневные часы. Чуть больший ввод превратил другой мой крем в масочку, прекрасную по действию (увлажнение и антистресс), но мажущую коричневым все полотенца :)

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-05-26

Очень заинтересовал

Подскажите, а какой размер частиц?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Астаксантин, 5-відсотковий

Астаксантин, 5-відсотковий

Повноцінне живлення

та тривале зволоження шкіри можна посилити масками і масажними гелями на астаксантині: ліфтинг, поліпшення мікроциркуляції та антиоксидантний захист корисні шкірі в будь-якому віці.