ᐈ Ефірна олія лемонграсу - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія лемонграсу

Освіжає, дезинфікує

та позбавляє від набряків. Стимулятор та адаптоген. Завжди входить до складу парфумерії завдяки свіжому та жвавому аромату

  • 10 г

96,00 ₴ Без податку

96,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія лемонграсу

INCI: Lemongrass (Cymbopogon citratus) Essential Oil
Зовнішній вигляд: жовта плинна олія з різким трав'янисто-льодяниковим освіжаючим ароматом
Активні речовини: цитраль, гераніол, нераль, гераніаль, ліналоол, ізо-евгенол, лімонен, цитронелол
Метод отримання: холодний віджим шкірки плоду
Властивості: бактерицидна, інсектицидна, фунгіцидна, детоксикуюча, в'яжуча, рятує від набряків; адаптоген і легкий стимулятор

Ефірна олія лемонграсу (лимонної трави) відмінно бореться з набряками тканин: антицелюлітні формули та солі для ванн з цією олією гарантовано покращують лімфоток. Обгортання в домашніх умовах з лемонграсом допоможуть позбавитись 2-3 кг за місяць. Пружність шкіри досягається завдяки продуманому догляду: лемонграсова олія добре тонізує мляву шкіру, стимулює оновлення та знімає стрес. Парова ванночка з лемонграсом плюс глиняна маска після — запорука сяючої шкіри.

Проблемна шкіра виліковна, потрібно лише ретельно вичищати пори. Пори-кратери поступово звужуються, якщо не забувати про лемонграсову олію. Вугрі проходять після курсу питного колагену і глиняних масок: комплексний вплив матує і очищає шкіру від пропіон-бактерій.

Плями на шкірі та вікова пігментація — супутники в'янучої шкіри. Сироватка на ресвератролі та арбутині допоможе згладити тон шкіри і освітлити зрадницькі плями. Ефірна олія лемонграсу надає еластичності шкірі та зберігає в ній вологу.

Сальність при коренях волосся перестане турбувати вас, якщо в шампунь при митті додавати 4-5 крапель олії лемонграсу. Маски перед миттям та зміцнюючий догляд с такою добавкою теж будуть дієвими.
Пітливість і запах ніг можна тримати під контролем: тальк для тіла з бентонітом вирішує проблему непомітно та з гарантією. Дезодоранти-спреї на спирті і силіконах також вітаються. Корисним лемонграс буде і для масажу втомлених ніг: добре оптимізує крово- й лімфоток.

У побуті лемонграс знаний як інсектицид, чудово освіжає повітря в будинку, створює затишну трав’яну ноту. На емоційному рівні лемонграс бадьорить, проганяє втому, повертає тонус і підвищує концентрацію уваги. Афродизіак, лікує статеву холодність. Відмінний засіб при тривалих розумових заняттях, аромат примирює з обставинами, це перевірений адаптоген. Для водіїв в салоні авто крапля лемонграса — справжній ідеал.

Застосування: косметичне (0,5-3%) або лікувальне (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- ванна повна — 4-6 крапель на речовину-емульгатор
- аромаспрей для повітря — 9-15 крапель на 5 мл емульгатора
- аромалампи — 5-8 крапель
- сіль для ванн, мило — 25-30 крапель на 1 кг
- компрес — 2-5 крапель на 500 мл води
- масаж, аромасвічки, олійні сироватки — 1 мл на 50 мл бази
- розтирання — 6-8 крапель на 5 мл базової олії
- збагачення емульсій, зубних паст, деотальку — 3-7 крапель на 10 г засобу
- збагачення піномиючих засобів — 10-15 крапель на 20-25 мл засобу
- полоскання рота — 3 краплі на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; можна наносити на шкіру в чистому вигляді точково. Нормальна реакція шкіри — легке печіння тривалістю 1-3 хвилини. Не застосовувати ефірну олію перед виходом на сонце, щоб уникнути фотоопіків від цитрусових олій.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04213
Новий
5 од.
chat Коментарі (0)