Ефірна олія літцеї кубеби
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія літцеї кубеби

Ніжний, тонкий, цукерково-лимонний аромат.

Олія багата цитралем, затребувана в парфумерії та косметиці для в'янучої шкіри. Фунгіцид, бактерицид, інсектицид

  • 10 г

110,00 ₴ Без податку

110,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія літцеї кубеби


INCI: Litsea Cubeba (Litsea cubeba) Essential Oil

Зовнішній вигляд: блідо-жовта плинна олія з прохолодним лимонним ароматом, що нагадує льодяниковий

Активні речовини: цитраль, нераль, нерол, нерілацетат, камфен, альфа-терпінеол, лімонен, α-пінен, β-пінен, мирцен, сабінен

Метод отримання: водно-парова дистиляція плодів

Властивості: відбілююча, губить віруси, дезодорує, тонізує шкіру; адаптоген

Ефірна олія літцеї кубеби популярна в косметології як порятунок від пігментних плям, від лупи, від пожовтіння нігтьової пластини. Приємний ніжний аромат дарує можливість використовувати олію соло, але в суміші з «колегами» літцея куди ефективніше.

Краса жінки безпосередньо пов'язана зі станом шкіри, волосся та нігтів: літцея допомагає усюди. Кілька крапель ефірного еліксиру в ванну допоможуть вивести зайву воду з організму, зарядять гарним настроєм і знімуть стрес зі шкіри.

Літцея кубеба тонізує шкіру, покращує мікроциркуляцію за рахунок легенького розігріву тканин: рослина належить до сімейства лаврових, при цьому ніякого відношення до вербени лимонної не має, хоча аромати у них схожі.

Крем для відбілювання плям з літцеєю заодно зміцнить капіляри, зробивши тон шкіри рівним і матовим. Бактерицидна властивість кубеби важлива при вугровій висипці: розведеною олією припікають запалення, а тоніком приводять рН шкіри до норми.

Зміцнити нігтьову пластину і попутно відбілити її можна нехитрим способом: втирати в ніготь і кутикулу олію арахісу з краплею літцеї. Такий регулярний масаж дуже корисний для матриксу нігтя.
Тьмяний колір обличчя можна прибрати щоденними легкими масажами: 20 крапель олії мигдалю, 2 краплі кубеби і 3 краплі рясту складуть ідеальну суміш для масажу-хвилинки щоранку. Здивуєтеся, наскільки краще стане текстура шкіри і колір обличчя вже через кілька днів.

Як позбутися від лупи, якщо під рукою тільки ефірна олія літцеї? Пропонуємо втирати в шкіру голови кокосову олію з краплею кубеби: ця суміш зміцнює волосяні цибулини і заодно налагоджує водно-ліпідний баланс шкіри. Активні речовини літцейної олії гублять шкідливу флору і рятують від лупи. Волосся після такого втирання і подальшого миття шампунем виглядає живим, блискучим і рідше салиться.

Психоемоційний вплив кубеби важливий при пригнічених станах: олія гармонізує біоритми і тонізує, допомагає пережити стрес, перевтому, нервовий зрив. Покращує сон і здатність до запам'ятовування. У парфумерії це початкова нота парфумів, її стійкість на блотері не перевищує 44 годин.

Застосування: в косметиці (0,5-1,5%) або в лікувальних і ароматерапевтичних цілях (2%), для літніх людей знижуйте дозування уп'ятеро.
Розчинення. Потужна речовина вимагає попереднього розведення перед використанням, для цього потрiбнi емульгуючі речовини: полісорбат або спирт універсальні, а цукор, сіль, мед або молоко зручні при додаванні в ванну.

Косметичне дозування:
- ванна — 4-6 крапель на емульгатор
- аромаспрей-інсектицид — 1 мл на 10 мл полісорбату-80
- аромалампи — 1-2 краплі
- масажні склади — 10 крапель на 30 мл олії або гелю
- аромасвічки, саше, дезодоранти для тіла — 0,5 мл на 50 мл основи
- збагачення готової косметики — 5-8 крапель на 25 мл засобу

Запобіжні заходи: провести ліктьову пробу перед першим застосуванням; використовувати зовнішньо; фототоксично. Не застосовувати під час вагітності, не давати дітям до 7 років.

Тара: скляний темний флакон з крапельницею і кришкою-гвинтом

Тримати подалі від сонячних променів при 15-25 °С

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04618
Новий
10 од.
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right