СО2- екстракт вівса

Новий товар

Екстракт вівса для атопічної шкіри

— краще рішення, він підтримує пружність і подовжує молодість. Емолент, зволожувач і антиоксидант з багатим вмістом флавоноїдів

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


36,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Нормальне волосся, Сухе волосся, Комбінований тип волосся, Пошкоджене волосся
Тип шкіри Суха, Чутлива , Нормальная, Комбінована, Проблемна, Вікова, Пігментована, Зневоднена, Вимагаюча ексфоліаціі, В'януча
Шкіра навколо очей Зволоження навколо очей, Від зморшок навколо очей
Призначення Зморшки, Від роздратування, Гиперкератоз, Веснянки, Ламкі нігті
Властивість Омолоджувальна, Антиоксидантна, Протизапальна, Зволожувальна, Освітлювальна, Очищувальна

СО2-екстракт вівса

INCI: Oat (Avena sativa) CO2 Extract

Отримання: ультракритична вуглекислотна витяжка

Біоактиви: флавоноїди 7%, сапоніни; кремнієва кислота, крохмалисті речовини, вітаміни групи В, D, Е

СО2-екстракт вівса містить рекордну кількість флавоноїдів — речовин, що віддаляють старіння шкіри. Як потужний і натуральний антиоксидант, овес навіть соло може зробити шкіру набагато молодшою завдяки зволоженню епідерми та живленню її критично важливими мінералами. Саме за ідеальний баланс солей і мінералів косметологи цінують овес: іноді шкіра, волосся, нігті гостро потребують саме вівсяної терапії.

Крем від зморшок на вівсяній витяжці — кращий засіб від зморшок, конкуренцію екстрактові може скласти тільки буркун (дует цих екстрактів подвійно корисний в косметиці). При атопічній шкірі вівсяний крем стає чи не єдиним порятунком.

Як зміцнити нігті, якщо вони постійно ламаються? Сироватка на вівсяному СО2-екстракті та Bio-ceramidyl допоможе матриксу нігтя сформувати необхідний міліметр здорової тканини для відродження міцної пластини. Ванночка з глиною і вівсом заспокоює шкіру рук і живить нігтьове ложе важливими елементами. Волосяний стрижень також ущільнюється після бальзаму з вівсом.

Від прищів убтан з вівсом — дієвий засіб, тому рекомендуємо розбавляти фітопудру рідким вівсяним гелем. Цей же склад буде корисний і п'ятам: маска з убтаном відмінно пом'якшує, дезодорує і заспокоює нерви.

Крем від зморшок для обличчя та тіла з СО2-екстрактом — відмінне зволожувальне рішення. Взимку та влітку вівсяний догляд корисний і важливий: шкіра стає неймовірно м'якою і ніжною, а прояви гіперкератозу або атопії послаблюються.

 Властивості:

- емолент і зволожувач,
- освітлення плям на шкірі,
- від подразнень після епіляції або гоління,
- антиоксидант,
- поліпшення клітинного метаболізму,
- компонент косметики для атопічної шкіри,
- зміцнення волосся і нігтів,
- дитяча та після пляжна косметика.

 Застосування в косметиці:

0,05-2%
- формули для атопічної шкіри — 0,1-1%,
- зволожувальні засоби для шкіри та волосся — 0,6-1,5%
- пом'якшувальні креми й гелі — 1,5-2%
- пост-епіляційнi засоби — 0,05-0,1%
- очищення шкіри — 1-2%.

Зберігання: темна тара при температурі 15-25°С
Виробник: Україна

Статті на тему. Рецепти та поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-09-24

Для Вики К.

Здравствуйте, Вика. Отсутствует на складе, ожидаем поступление.

Оцінка 
2019-09-24

Какой

срок годности?

Оцінка 
2018-01-18

ідеально для сухої шкіри!

робила крем для дочки, в неї дуже суха шкіра, іноді на ручках і ніжкаж лущиться, наша дерматолог сказала, що потрібен зволожуючий крем для атопічної шкіри. Зробила крем з цим екстрактом, маслом ши та олією мигдалю. Він реально гарно зволожує, доглядає за сухої шкірою, позбавляє лущення, зволожує. І радує, що крем зроблений власноруч без всяких додаткових і непотрібних компонентів. Дівчата це дійсно легко, на Зульфії дуже багато цікавих рецептів, А ще можна подзвонити і дівчата консультанти все детально розкажуть і підскажуть. Дякую!

  • 6 з 6 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

СО2- екстракт вівса

СО2- екстракт вівса

Екстракт вівса для атопічної шкіри

— краще рішення, він підтримує пружність і подовжує молодість. Емолент, зволожувач і антиоксидант з багатим вмістом флавоноїдів