Глина рожева
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Глина рожева

Матуючі креми

і очищаюче мило з глиною. Флюїди з щіпкою глини збережуть бездоганний вигляд і макіяж! Набір магнію, кальцію і заліза оздоровить шкіру, волосся і нігті.

  • 50 г

35,00 ₴

35,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Глина рожева

INCI: Rose Montmorillonite Clay, superfine, cosmetic grade
Зовнішній вигляд: глина мікронізована, тонке очищення, косметична якість
Розчинність: диспергується у воді

Увага! Глина видобувається на родовищах Закарпаття. Партії від партії можуть дещо відрізнятись за кольором!

Відбілювання і омолодження

Потрібен лімфодренаж? Скористайтеся пудрою імбиру і буркуну, екстрактом зеленого чаю і цією глиною! Обгортання і масаж швидко приведуть в тонус шкіру, вивівши надлишок рідини з міжтканинних просторів. Ялівцева і грейпфрутова олія посилять ефект.
Для шкіри і волосся глина просто необхідна. Встановіть собі просте правило: один вечір на тиждень проводити з глиняною маскою. Не тільки на обличчі, а й на тілі.
Разводити маски корисно гідролатом або йогуртом. Рожева глина з мінералу монтморилоніту легко бере на себе себорегулювання і усунення реактивності шкіри.
Якщо турбують комедони або акне, можете пригостити шкіру маскою на гідролізаті гороху і екстракті журавлини. Магній, залізо і кальцій у складі зроблять шкіру чистіше і рівніше.
Гіперпігментація піддається коригуванню, не можна опускати руки. Особливо якщо у вашому розпорядженні є набір глин. Залежно від типу і стану шкіри скомбінуйте склад і беріться за регулярні процедури відбілювання. Крім іншого, маски на глинах і екстракті томату розгладять микрорельеф шкіри і поліпшать клітинне дихання. Розкішна текстура бельді стане ще краще при додаванні косметичної глини і витяжки з кропиви.
При примхливій ​​шкірі голови проводите щотижневий ритуал: втирайте в шкіру голови глиняну пасту на основі концентрату йогурту або бета-глюкана. Глина поліпшить мікроциркуляцію, гідролізати зміцнять волосся, а йогурт оптимізує рН шкіри. Змивається глина з волосся довше звичайного, зате і результат куди триваліший тривіального Шампуневого ритуалу очищення. Для володарів жирного волосся корисной буде ефірна олія розмарину і дрібка глини в разову дозу шампуню.
Ванночки для рук і стоп допоможуть нігтям зміцніти, а шкіру зроблять ніжною і м'якою. Після ванночки скористайтеся будь-яким батером, який закріпить успіх. Можете зробити мило з глиною: користь і ефектний зовнішній вигляд.
Нашу глину тонкого очищення можна також вводити до складу кремів: це додасть їм приємну текстуру і ніжний опаловий відтінок. А її матируючі таланти ви оціните протягом дня: бездоганна шкіра, що тут скажеш!
Властивості:
- Легка відбілююча і в'яжуча,
- Себорегулююча і розгладжуюча,
- Додає кремам приємну текстуру,
- Бактерицидна і підтягуюча шкіру,
- Підфарбовування мила і бельді.
Косметичне застосування: 2-100%
- Мило і бельді - 2-5%
- Убтан і маски - 5-20%
- Креми, шампуні - 2-3%
- Ванночки для зміцнення нігтів - 5-15%.
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати металевий посуд, вона знижує користь маски з огляду необоротних хімічний реакцій між компонентами глини і металом.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02877
Новий
7 од.
Тип шкіри
Вікова
Нормальная
chat Коментарі (1)