Фітокомплекс для волосся відтінку Брюнет
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Фітокомплекс для волосся відтіночний Брюнет

Відтіночний бальзам

для брюнеток. Збалансований фітокомплекс забезпечить захист пігменту і блиск волосся надовго.

  • 25 г

24,00 ₴ Без податку

24,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Фітокомплекс для волосся відтіночний - Брюнет

Склад: вода очищена, екстракти (шавлії, хни, бузини чорної, волоського горіха, чорниці, граната), гідролізат протеїнів сої, консервант феноксиетанол

Шампунь відтінку

Брюнеткам буде корисно замінити свій звичайний шампунь на відтіночний. Пропонований фітокомплекс допоможе в цьому, а ефірні олії посилять дію.

Шампунь додасть волоссю екстраблиск і збереже глибину темного кольору волосся: природні відтіночні компоненти роблять свою справу вірно і бережно.

Бальзами, спреї, ополіскувачі і зволожуючі маски дуже важливі для фарбованого волосся. Вони прекрасно доповнюють один одного в щоденному догляді за волоссям. Особливо корисний буде незмивний спрей: тоненька плівочка, що обволікає волосся, робить його зволоженим і сильним. Пігмент в гладкому волосяному стрижні затримується довше.

Білковий гідролізат сої відповідає за вологоутримання волосся - ось чому після місяця застосування даного комплексу волосся виглядає не просто яскравим, але ще і набуває здорового блиску.

Хна і басма давно зарекомендували себе з кращого боку: брюнетки цінують їх зміцнювальні і фарбувальні таланти. Звичайним відваром цих трав'яних порошків також корисно балувати темне волосся після миття.

Застосовувати готовий фітокомплекс просто: маска (8-10%) на крем-кондиціонер, ополіскувач (6%) після кожного миття волосся, спрей незмивний (3%) для щоденного укладання і розчісування довгого волосся. Також комплексом корисно збагатити шампунь (5%). Регулярне застосування відтіночного шампуню корисно волоссю - чудовий блиск зовні і здоров'я зсередини.

 Властивості:

- Підтримує темний пігмент волосся,
-
Зволожує шкіру голови,
- Зміцнює волосяний стрижень,
- Розгладжує.

 Косметичне застосування:

3-10%
- Спрей незмивний -3%,
- Шампунь - 5%,
- Ополіскувач і кондиціонер - 6%
- Маска, що реконструює - 10%.
Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі, не нагрівати тривало вище 40°С. Поява легкого осаду не впливає на якість продукту
Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03294
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right