Комплекс Фітоестрогени для омолодження
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комплекс Фітоестрогени для омолодження

Рослинні гормони

віддалять старіння шкіри після тридцяти. Необхідний тільки регулярний догляд і масаж. Розгладжує мікрорельєф, підтягує шкіру. Зміцнює волосся.

  • 25 г

45,00 ₴

45,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Комплекс водно-гліцериновий «Фітоестрогени для омолодження»

Склад: вода очищена, ізофлавони сої, генестеін сої, гідролізат протеїнів зеленого горошку, гідролізат протеїнів квасолі, екстракт кореня селери, конюшини лугової, люцерни, шишок хмелю, манжетки, насіння льону, барбарису

Маска для омолодження

Зріла шкіра часто страждає від сухості: це наслідок уповільнення обмінних процесів в шкірі і зниження вироблення сального секрету. Водно-ліпідна мантія стоншується. Ось тому догляд за віковою шкірою повинен містити активні білкові гідролізати: вони дають клітинам потужний імпульс оновлення. 

Крем (нічний і денний) на рослинних естрогенах відроджує шкіру: буквально через 2-3 тижні видно результат: зволожена шкіра (насіння льону і манжетка), посилення еластичності (ізофлавон і генестін сої), розгладження дрібних зморшок (селеровий корінь і шишки хмелю). Не забувайте про ДМАЕ в кремах, в комплексі з фітоестрогенами допоможуть розгладити зморшки.

Маска на спіруліні і цьому комплексі творить чудеса, без перебільшень! Рівний тон плюс потужне зволоження роблять будь-який тип шкіри свіжіше, особливо якщо вам вже за тридцять.

Тонік або міцелярна вода з 3% цього комплексу корисні шкірі чимало: тонізування і зволоження є важливим етапом косметичного догляду.

Шкіра рук часто страждає від нестачі нашої уваги. Щоб руки не видали ваш вік, обов'язково зробіть щільний живильний бальзам на Амісолі-Тріо і ланолині. Атласна шкіра і блискучі нігті вам гарантовані. А фітоестрогени попутно освітлять вікові плямочки і зроблять шкіру пружною.

Ослабленому волоссю буде корисна маска (йогурт, ефірна олія іланг-ілангу і комплекс), ефект видно відразу: посилення блиску, зміцнення стрижня волосся і мінерально-білкова підгодівля коренів.

 Властивості:

- Омолоджуюча,
- Потужна регенеруюча,
- Оптимізація водно-жирового балансу шкіри,
- Розгладження і зволоження.

 Косметичне застосування:

5-12%, водорозчинний
- Емульсії, легкі зволожуючі гелі - 5-7%,
- Розведення сухих масок - 6-8%,
- Активні сироватки для розгладження зморшок - 10-12%,
- Креми нічні регенеруючі - 7-9%,
- Моделюючі гелі для тіла - 6%,
- Міцелярна вода і тонік - 2-4%,
- Убтан, очищаючі пінні гелі - 5-8%.

Зберігання: в сухих прохолодних приміщеннях при кімнатній температурі, не нагрівати тривало вище 40°С. Поява легкого осаду не впливає на якість продукту
Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03523
Новий
7 од.
chat Коментарі (8)