Комплекс зволожуючий «Xpertmoist»
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Комплекс зволожуючий Xpertmoist

Посилення захисту шкіри

завдяки балансу води і жирів її мантії. Експертмойст утворює на шкірі молекулярну плівку, знижуючи трансепідермальну втрату вологи, врятує від гіперкератозу.



  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Комплекс зволожуючий «Xpertmoist»

INCI: Aqua (and) Glycerin (and) Pseudoalteromonas Ferment Extract (and) Xanthan Gum (and) Proline (and) Alanine (and) Serine (and) Sodium Phosphate (and) Sodium Hydroxide (and) Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin
рН 5,0-7,5
Розчинність: легко у воді

Трансепідермальна втрата вологи відбувається і взимку і влітку, проте неправильний догляд за шкірою може порушити природний плин — у таких випадках шкіра швидко втрачає вологу і стає примхливою, часті прояви гіперкератозу. Такий ненормальний стан шкіри чреват висушуванням не тільки верхніх, але і глибше лежачих шарів епідерми. На допомогу приходить «Xpertmoist».

Зволожуючий «Xpertmoist» утворює на шкірі молекулярну плівку, знижуючи трансепідермальну втрату вологи. Будь - якій лосьйон, у складі якого є цей актив, багаторазово підсилює зволожуючий ефект косметики — він запечатує активні речовини в глибинах епідерми.

Зневоднена і суха шкіра — речі різні з точки зору косметологів, проте і в тому і в іншому випадку зволожуючий «Xpertmoist» відроджує навіть аварійно суху шкіру. Кращим способом є активна зволожуюча маска на альгінаті плюс сироватка і крем. Така процедура, проведена на ніч, призводить суху шкіру в норму. Крем для тіла на цьому активі профілактує сезонні загострення гіперкератозу.

«Xpertmoist» розроблений на основі зволожуючого гліцерину, екстракту водорості і амінокислотного комплексу з НУФ — ось чому він стимулює процес відновлення шкіри. Глікопротеїн, що виробляється водорослевими бактеріями Pseudoalteromonas, стимулює ріст кератиноцитів — миттєве зволоження, розгладження дрібних зморшок і загоєння шкіри відбувається на очах. Після тритижневого курсу сироватки на «Xpertmoist» можна зняти сіточку зморшок, викликаних зневодненостю, і зробити судинний малюнок на шкірі менш помітним: ензими з водоростей благотворно діють на стінки судин.

Поєднання «Xpertmoist» з пептидними міорелаксантами дає подвійний ефект: розгладження зморшок і легкий ліфтинг. Використовуйте такі поєднання на шиї, декольте і руках - нехай ніхто не здогадається про ваш істинний вік!

 Властивості:

- Легкий ліфтинг і розгладження зморшок,
- Регулює випаровування води з поверхні шкіри,
- Зволожуюча і вологоутримуюча,
- Підсилює колагеновий синтез,
- Підвищує еластичність і тургор шкіри,
- Потужна регенеруюча і розгладжуюча,
- Віддаляє старіння і фотостаріння шкіри.

 Косметичне застосування:

5-10%, водорозчинен
- Зволожуючі формули - 5%,
- Антикуперозні склади - 3-6%,
- Відновлення сухої шкіри - 7-9%,
- Санблок і лікування гіперкератозу - 7-8%,
- Засоби після гоління і епіляції - 6%,
- Активні сироватки і маски - 10%.
Зберігання: в сухому темному місці
Запобіжні заходи: не застосовувати в чистому вигляді
Виробник: Франція

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Украина
04087
Новий
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right